Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Fiat Punto Van Natural Power, απαιτεί μόλις 4,2 κιλά φυσικού αερίου ανά 100χλμ., για μεικτό κύκλο κίνησης.

Η έκδοση Natural Power του Fiat Punto Van εμφανίζει μέγιστη αυτονομία έως και 1.000 χλμ. με χρήση και των δύο τύπων καυσίμου (βενζίνη – φυσικό αέριο).

βενζινοκίνητες εκδόσεις

Μέση κατανάλωση από 4,3λτ./100χλμ. 

Οι δύο επιλογές στους βενζινοκινητήρες του Ford Fiesta Van είναι και οι κορυφαίες αναφορικά με την ελάχιστη μέση κατανάλωση καυσίμου για μεικτό κύκλο κίνησης με το μηχανικό σύνολο των 1,0λτ. στις εκδόσεις με σύστημα Auto- Start-Stop να επιτυγχάνει επίδοση της τάξης των 4,3λτ./ 100χλμ. Αντίστοιχα, το Fiat Punto Van Natural Power, όταν κινείται με καύσιμο το φυσικό αέριο, απαιτεί μόλις 4,2 κιλά (μονάδα μέτρησης του CNG) ανά 100χλμ., μειώνοντας ακόμη περισσότερο το κόστος καυσίμου για τον ιδιοκτήτη του. 

Από 5,1λτ./100χλμ. εντός της πόλης
Δεδομένης της χρήσης για την οποία προορίζονται τα εν λόγω οχήματα, η κατανάλωση εντός της πόλης είναι ένας παράγοντας που δεν πρέπει να παραβλέπεται. Σε ότι αφορά λοιπόν στις βενζινοκίνητες εκδόσεις, η καλύτερη επίδοση παρατηρείται στο Ford Fiesta Van με τον 1.000άρη Durashift κινητήρα ο οποίος απαιτεί μόλις 5,8λτ./100χλμ. ενώ στην περίπτωση που το όχημα εφοδιάζεται με σύστημα αυτόματης απενεργοποίησης του κινητήρα, η κατανάλωση μειώνεται έως και στα 5,1λτ./100χλμ. σύμφωνα με τον κατασκευαστή.  

Εκπομπές ρύπων από 99g/km
Συνυφασμένες με τη μέση κατανάλωση καυσίμου, οι εκπομπές ρύπων και πιο συγκεκριμένα του διοξειδίου του άνθρακα, τις οποίες ανακοινώνουν οι κατασκευαστές, μετά βίας και υπερβαίνουν το όριο των 140g/km που έχει τεθεί για την ελεύθερη πρόσβαση των οχημάτων εντός των ορίων του Πράσινου Δακτυλίου στο κέντρο της πρωτεύουσας. Σε αυτή την σύγκριση, ο εκπρόσωπος της Ford διατηρεί και πάλι την κορυφή με τις συγκεντρώσεις του CO2 στα καυσαέρια του να ξεκινούν από τα 99g/km. 

Μέγιστη αυτονομία έως και 1.000 χλμ.!
Στο σύνολο τους, οι βενζινοκίνητες εκδόσεις των Mini-Vanettes είναι σε θέση να προσφέρουν αυτονομία άνω των 800χλμ. για μεικτό κύκλο κίνησης. Στην περίπτωση μάλιστα του Fiat Punto Van και της έκδοσης Natural Power αυτού, η ύπαρξη πολλαπλών δεξαμενών καυσίμου για την αμόλυβδη βενζίνη και το φυσικό αέριο, αυξάνει την αυτονομία του έως και στα 1.000 χλμ., μια εξαιρετική επίδοση για τα δεδομένα της κατηγορίας. 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ