Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Ford Fiesta Van εμφανίζει μέση κατανάλωση καυσίμου από 3,3λτ./100χλμ. για τις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις του.

Το Peugeot 208 Pro είναι σε θέση να διανύσει έως και 1.316 χλμ. με ένα ρεζερβουάρ καυσίμου!

πετρελαιοκίνητες εκδόσεις

Μέση κατανάλωση από 3,3λτ./100χλμ. 

Η απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας έχει επιφέρει σημαντικά οφέλη για τους ιδιοκτήτες ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων δεδομένου ότι, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνουν οι κατασκευαστές, τα Mini-Vanette εμφανίζουν μέση κατανάλωση καυσίμου κάτω από τα 4,0λτ./100χλμ. (κατά μέσο όρο) με καλύτερη, να είναι η επίδοση του Ford Fiesta Van με τον 1.600άρη Duratorq κινητήρα (3,6λτ./100χλμ.). 

Κατανάλωση εντός της πόλης από 3,8λτ./100χλμ. 
Η κίνηση εντός της πόλης σε χαμηλότερες μέσες ωριαίες ταχύτητες και με τις συνεχείς ακινητοποιήσεις του οχήματος (π.χ. στα φανάρια), αυξάνει τη μέση κατανάλωση καυσίμου. Ωστόσο και σε αυτήν την περίπτωση, η μέση κατανάλωση καυσίμου των οχημάτων της κατηγορίας των Mini-Vanette διατηρείται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα με τον εκπρόσωπο της Ford να προσφέρει τις πιο ολιγαρκείς σε καύσιμο επιλογές. 

Εκπομπές ρύπων από 87g/km
Οι πετρελαιοκινητήρες εκδόσεις των Mini-Vanette αποδεικνύονται ιδιαίτερα φιλικές προς το περιβάλλον μιας σύγχρονης μεγαλούπολης καθώς κατά την κίνηση τους εκλύουν εκπομπές CO2 που σε καμία περίπτωση δεν υπερβαίνουν τα 120g/km την ίδια στιγμή που, το όριο για τον Πράσινο Δακτύλιο έχει οριστεί στα 140 g/km. Τα συμπεράσματα δικά σας… 

Αυτονομία άνω των 1.000χλμ. 
Όλα ανεξαιρέτως τα πετρελαιοκίνητα Mini-Vanettes είναι σε θέση να καλύψουν περισσότερα από 1.000 χλμ. με μόλις ένα ρεζερβουάρ καυσίμου. Ωστόσο, στην περίπτωση του ανανεωμένου Peugeot 208 Pro, η ύπαρξη δεξαμενής καυσίμου με χωρητικότητα 50 λτ., αυξάνει σημαντικά τη μέγιστη αυτονομία του οχήματος και με βάση τη μέση κατανάλωση καυσίμου, το γαλλικό μοντέλο είναι σε θέση να διανύσει έως και 1.316 χλμ. πριν επισκεφθεί εκ νέου ένα πρατήριο καυσίμων για ανεφοδιασμό. 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ