Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει ο κατασκευαστής, η μέση κατανάλωση καυσίμου για μεικτό κύκλο κίνησης της νέας γενιάς του Nissan NP300 Navara, ξεκινά από τα 6,3λτ./100χλμ.

Πιο οικονομικό το νέο Navara (στα χαρτιά), ισχυρότερο το νέο Ranger

Σε ότι αφορά στις επιλογές που αφορούν στα μηχανικά τους σύνολα, το νέο Ford Ranger αποτελεί το Pick-Up με τις περισσότερες εκδόσεις ως προς τους κινητήρες του (3) στην ελληνική αγορά. 
Με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ανακοινώνουν οι κατασκευαστές, ο εκπρόσωπος της Ford είναι και το μοντέλο με την υψηλότερη ιπποδύναμη μεταξύ του ανταγωνισμού καθώς, ο Duratorq TDCI των 3,2 λτ. με τον οποίο εφοδιάζεται, αποδίδει ισχύ 200 ίππων και 470 Nm ροπής ενώ, ακολουθεί η «Twin Turbo» επιλογή του πετρελαιοκινητήρα των 2,3λτ. του νέου Nissan Navara με 190 ίππους και 450 Nm ροπής. 
Σε ότι αφορά ωστόσο τη μέση κατανάλωση καυσίμου, σύμφωνα πάντα με τις εργοστασιακές μετρήσεις των κατασκευαστών, το Nissan Navara εμφανίζει κατανάλωση για μεικτό κύκλο κίνησης από 6,3λτ./100χλμ. και εκπομπές ρύπων από 167 g/km. 
Αναλυτικά στοιχεία για όλες τις επιλογές κινητήρων και τις επιδόσεις τους, μπορείτε να βρείτε στον πίνακα που δημοσιεύουμε. 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ