Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Πράσινες Τεχνολογίες στο Fleet Management: Βελτιστοποίηση Καυσίμων & Μείωση Εξόδων

1.478 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2024)
Πράσινες Τεχνολογίες στο Fleet Management: Βελτιστοποίηση Καυσίμων & Μείωση Εξόδων

Η Skytrack, πρωτοπόρος στον τομέα της Διαχείρισης Στόλου σε Ελλάδα και Εξωτερικό, σε βοηθάει να μειώσεις τα έξοδα κίνησης του επαγγελματικού στόλου σου, περιορίζοντας ταυτόχρονα το οικολογικό αποτύπωμα των οχημάτων σου.

Με τη χρήση της καινοτόμας τεχνολογίας «Eco Tuning», που βελτιώνει τη λειτουργία του κινητήρα μη επεμβατικά, μπορείς να πετύχεις μείωση της κατανάλωσης καυσίμου έως και 15% σε κάθε όχημά σου. Έτσι, όχι μόνο εξοικονομείς χρήματα για την εταιρεία σου, αλλά εκμοντερνίζεις και το στόλο σου, με περιβαλλοντικά κριτήρια.
Στη συνέχεια, με την εγκατάσταση ενός GPS Tracker τελευταίας τεχνολογίας της Skytrack,έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή την οδηγική συμπεριφορά των επαγγελματιών οδηγών σου και να λαμβάνεις ειδοποίηση κάθε φορά που αυτή ξεπερνάει τα προκαθορισμένα από εσένα όρια. Σου δίνεται έτσι η δυνατότητα να περιορίσεις αισθητά κακές οδηγικές πρακτικές που ξοδεύουν το καύσιμο του οχήματος και κοστίζουν στην επιχείρησή σου, όπως τα απότομα φρεναρίσματα, τις έντονες επιταχύνσεις, την υπέρμετρη χρήση του cruise control, αλλά και την παραμονή του κινητήρα σε λειτουργία ρελαντί.
Ακολούθως, με τη χρήση της λειτουργίας «Ιστορικού», διάρκειας ως τριών μηνών, αλλά και του ψηφιακού Βιβλίου Service και Τεχνικών Εργασιών, μπορείς όχι μόνο να έχεις πλήρη εικόνα της χρήσης και της συντήρησης των οχημάτων σου, αλλά και να προγραμματίζεις εγκαίρως τα επόμενα service, ώστε τα οχήματά σου να είναι άκρως αποδοτικά και οικονομικά.
Τέλος, με τη λειτουργία του «Eco Score» της Skytrack, μπορείς να έχεις πλήρη ενημέρωση για την κατανάλωση καυσίμου και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των οχημάτων σου και να πάρεις στρατηγικές αποφάσεις για τον εκσυγχρονισμό του στόλου σου, ώστε αυτός να συμβαδίζει με τα μοντέρνα περιβαλλοντικά πρότυπα της εποχής, εξοικονομώντας σου παράλληλα χρόνο και χρήμα.
 
Μάθε περισσότερα για τις πράσινες λύσεις οικονομίας της Skytrack στο: https://skytrack.org/el/ ή τηλεφωνικά στο  210 2202603 και στο 2310 365067.