Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Mercedes-Benz Vito Dark Edition διακρίνεται για τον πολυτελή χαρακτήρα και την εξαιρετική σχέση τιμής – αξίας.

Μεταξύ άλλων εφοδιάζεται με δύο πλευρικές συρόμενες θύρες ενώ τα καθίσματα της μεσαίας σειράς μπορούν να τοποθετηθούν με αντίθετη φορά.

Τέλος, ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, εγγυάται μεταξύ άλλων την απαράμιλλη ποιότητα κύλισης που επιβάλλει η «VIP» εμπειρία που προσφέρει στους έως και εννέα επιβάτες του.

Premium «αστεράτες» υπηρεσίες μετακίνησης

4.996 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2020)

Το 9θέσιο μοντέλο που έγινε σημείο αναφοράς στις υπηρεσίες μετακίνησης επιβατών, επέστρεψε πιο ανανεωμένο από ποτέ για να προσφέρει την απόλυτη VIP εμπειρία χάρη στον πλούσιο εξοπλισμό του.

Προκειμένου να καλύψει απόλυτα τις υψηλές απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία στον κλάδο του τουρισμού, η Mercedes-Benz Ελλάς προσφέρει τη πλήρως αναβαθμισμένη –κορυφαία- έκδοση «Dark Edition» του Vito Tourer που βασίζεται στην έκδοση PRO 110 CDI Extra Long.
Πέραν του πληρέστατου επιπέδου εξοπλισμού που συνδυάζεται με προνομιακή τιμή αγορά, το νέο Vito Tourer Dark Edition (διαθέσιμο αποκλειστικά σε μεταλλικό χρώμα «Obsidian Black»), εφοδιάζεται και με τον νέο πετρελαιοκινητήρα των 1.749 κ.εκ. που αποδίδει ισχύ 102 ίππων, καλύπτοντας φυσικά τις προδιαγραφές της Euro6D-Temp. Παράλληλα, στα βασικά του χαρακτηριστικά αξίζει να σημειώσουμε τις δύο συρόμενες πλευρικές πόρτες που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό, το εργοστασιακό ηχοσύστημα ΜΒAudio 10 καθώς και τη δυνατότητα τοποθέτησης της 2ης (μεσαίας) σειράς καθισμάτων σε αντίθετη φορά.
 
Ακόμη πιο… δελεαστικό και προσιτό!
Η απόκτηση του νέου Vito Tourer Dark Edition περιλαμβάνει τα ακόλουθα προνόμια για τον υποψήφιο ιδιοκτήτη του:
  • Ανταγωνιστικό πρόγραμμα χρηματοδότησης «Star Credit» με ονομαστικό επιτόκιο 5,5%, χαμηλή προκαταβολή και μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής καθώς και ασφάλιση «Mercedes-Benz Insurance» μέσω της Allianz.
  • Ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης εποχικών δόσεων για επαγγελματίες με δυνατότητα μηδενικών δόσεων κεφαλαίου, τους μήνες με χαμηλή επιχειρηματική δραστηριότητα.
  • Δυνατότητα επέκτασης της Εργοστασιακής Εγγύησης έως και κατά 3 έτη.
  • Δυνατότητα χρηματοδότησης των υπηρεσιών Ασφάλισης, Επέκτασης Εγγύησης και Συντήρησης, μαζί με το δάνειο του οχήματος.
Περισσότερα για το επιβλητικό και πολυτελές νέο Vito Tourer Dark Edition μπορείτε να δείτε εδώ…