Οι εκπρόσωποι της πληρέστατης γκάμας ελαφρών επαγγελματικών της Citroen, είναι διαθέσιμοι με νέο –πιο ευέλικτο- χρηματοδοτικό πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Προσιτές επιλογές από τη Citroen

Η πληρέστατη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών της Citroen φαντάζει ακόμη πιο ελκυστική επιλογή για τους έλληνες επαγγελματίες χάρη στο νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία.

 
Η πληρέστατη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών της Citroen έχει πλέον ανανεωθεί σημαντικά με την προσθήκη εκπροσώπων όπως το νέο Jumpy και το νέο C3 Entreprise, καλύπτοντας απόλυτα μια τεράστια γκάμα εφαρμογών, διασφαλίζοντας την πρακτικότητα, την ευελιξία και την άνεση σε συνδυασμό με τον πλούσιο εξοπλισμό και τις χαμηλές τιμές αγοράς.
Παράλληλα, η ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen προσφέρει στην παρούσα φάση ένα νέο ελκυστικό πρόγραμμα χρηματοδότησης για τους υποψήφιους ιδιοκτήρες κάποιου εκ των ελαφρών επαγγελματικών της οχημάτων που προβλέπει τα εξής:
  • Προκαταβολή 35% και εξόφληση σε έως και 60 μήνες με προνομιακό επιτόκιο 5,9%.
Επιγραμματικά, αξίζει να σημειώσουμε πως η γκάμα ελαφρών επαγγελματικών της Citroen στην ελληνική αγορά περιλαμβάνει στην παρούσα φάση τα μοντέλα: C3 Entreprise, Nemo, Berlingo, Jumpy και Jumper.
 

 

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Citroen - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ