Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
H Skytrack έχοντας αναπτύξει το δικό της λογισμικό για την Oλοκληρωμένη Διαχείριση Στόλου Οχημάτων, σας προσφέρει λύσεις διαχείρισης, εξατομικευμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας

H Skytrack έχοντας αναπτύξει το δικό της λογισμικό για την Oλοκληρωμένη Διαχείριση Στόλου Οχημάτων, σας προσφέρει λύσεις διαχείρισης, εξατομικευμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας

Ψυχρή Αλυσίδα: Αποτελεσματική παρακολούθηση και διαχείριση στόλου φορτηγών ψυγείων

21.758 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2022)

Η εταιρεία Skytrack συγκαταλέγεται μεταξύ των πρωτοπόρων στις λύσεις που αφορούν στη διαχείριση εταιρικών στόλων οχημάτων, αναπτύσσεται ραγδαία πρωτοστατεί στη διαχείριση στόλου και εντοπισμού μέσω GPS.

Για τις εταιρείες ανεφοδιασμού που μεταφέρουν ευπαθή προϊόντα αποτελεί συνεχή πρόκληση η διατήρησή τους σε άριστη κατάσταση κατά την μεταφορά τους. Για να διασφαλίσουν την ποιότητα τους πρέπει να είναι σίγουρες ότι οι συνθήκες ψύξης στα φορτηγά είναι κατάλληλες. Τα περισσότερα από τα εμπορεύματα που μεταφέρονται είναι ευαίσθητα τρόφιμα ή φάρμακα και η συνεχής παρακολούθηση της θερμοκρασίας τους κατά τη μεταφορά είναι πολύ σημαντική.
Όταν οι απαιτήσεις θερμοκρασίας δεν πληρούνται ούτε για μικρό χρονικό διάστημα, τα προϊόντα δεν είναι πλέον ασφαλή και πρέπει να απορριφθούν. Καθώς αυτό έχει ως αποτέλεσμα οικονομικές απώλειες για τις επιχειρήσεις είναι απαραίτητο να έχουν στην διάθεσή τους ένα εργαλείο που θα προλαμβάνει τέτοιες περιπτώσεις.
Μέσα από την υπηρεσία της τηλεματικής παρέχεται μια ολοκληρωμένη λύση παρακολούθησης και διαχείρισης των φορτηγών ψυγείων με απλό και αξιόπιστο τρόπο.

Η Skytrack χρησιμοποιεί αισθητήρες θερμοκρασίας τελευταίας τεχνολογίας (τύπου Bluetooth) που δεν απαιτούν καλωδίωση και φέρουν πιστοποίηση σύμφωνα με την οδηγία ΕΝ12830 αναφορικά με τους αισθητήρες. Μέσω αυτών των ειδικών αισθητήρων που τοποθετούνται στους θαλάμους ψύξης γίνεται η επικοινωνία μέσω Bluetooth, με την συσκευή της τηλεματικής του οχήματος και όλα τα δεδομένα προβάλλονται στην εφαρμογή GPRS της Skytrack. Με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα  παρακολούθησης και καταγραφής των θερμοκρασιών θαλάμου σε πραγματικό χρόνο. Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης όλων των θερμοκρασιών ενός θαλάμου που μπορεί να είναι διαφορετικές καθώς υπάρχουν φορτηγά ψυγεία που έχουν χωρίσματα στους θαλάμους και μεταφέρουν διάφορα προϊόντα που απαιτούν και διαφορετικές θερμοκρασίες.


Τα εξελιγμένα συστήματα που προσφέρει η Skytrack στoυς πελάτες της, διαθέτουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία, ώστε να παρακολουθήσουν με ακρίβεια το όχημα σας.
Με την πλήρη αυτοματοποίηση της διαδικασίας καταγραφής των θερμοκρασιών ψυχόμενων θαλάμων, καταργούνται οι χειροκίνητες και χρονοβόρες διαδικασίες καταγραφής των δεδομένων και όλη η διαδικασία ελέγχου του στόλου των οχημάτων γίνεται μέσα από μια μόνο εφαρμογή. Οι χειριστές έχουν πρόσβαση στα δεδομένα όλου του στόλου ή σε κάθε όχημα χωριστά και μπορούν να ελέγχουν την ακριβή τοποθεσία των οχημάτων, την ταχύτητα, τις στάσεις, την οδηγική συμπεριφορά, τις φορτοεκφορτώσεις, αλλά και να προγραμματίζουν με μεγαλύτερη ευκολία τις δρομολογήσεις των οχημάτων, αυξάνοντας την αποδοτικότητα του στόλου τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Γενικότερα, τα εξελιγμένα συστήματα που προσφέρει η Skytrack στους πέλατες της, διαθέτουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία, ώστε να παρακολουθήσουν με ακρίβεια το όχημα σας. Επιπρόσθετα είναι κατάλληλα για επιχειρήσεις οι οποίες θέλουν να βελτιώσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες τους, με άμεσα μάλιστα αποτελέσματα όπως: μείωση του κόστους, αύξηση της εξυπηρέτησης πελατών και της κερδοφορίας μέσω της αποτελεσματικότητας.

Η εταιρεία και τα έμπειρα στελέχη της, αναζητούν συνεχώς τρόπους να εξελίσσονται συνεχώς, παρέχοντας μόνο τα καλύτερα στο πελατειακό της κοινό. Απώτερος στόχος της Skytrack είναι η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, υψηλής ποιότητας. Μέσα από την συνεχή έρευνα, αλλά και την αξιοποίηση όλης της τεχνογνωσίας που διαθέτει η εταιρεία, είναι πάντοτε σε θέση να προσφέρει λύσεις και εφαρμογές κατάλληλες για κάθε ανάγκη. Για το λόγο αυτό κάθε πελάτης αναλύεται εις βάθος, ώστε να βρεθεί η λύση που ταιριάζει στις ανάγκες τους και μάλιστα στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Πλεονεκτήματα:

  • Ολοκληρωμένη Διαχείριση Στόλου Οχημάτων
  • Πλήρης Διαχείριση Ψυχρής Αλυσίδας
  • Πιστοποιημένοι αισθητήρες υψηλής ακρίβειας
  • Αυτοματοποιημένη διαδικασία καταγραφής
  • Live ενημερώσεις θερμοκρασίας και υγρασίας
  • Ειδοποιήσεις αλλαγών θερμοκρασίας και ανοίγματος πόρτας θαλάμου
  • Αυτόματες αναφορές και ειδοποιήσεις για την κατάσταση των οχημάτων
  • Διαχείριση όλου του στόλου μέσω εφαρμογής
Για να μάθετε περισσότερα για το προϊόν και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Skytrack μπορείτε να καλέσετε στο 210 2202603 και στο 2310 365067

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »