Daimler Truck: Actros L υδρογόνου με αυτονομία έως 650 χλμ.
Maxus Motors: Άνοδος στις πωλήσεις του 2026, εδραιώνεται σε e-Vans & Pick-Ups!

«Δοκιμάζονται» τα e-Vans από τις χαμηλές ταχύτητες φόρτισης;
Η αυτονομία ΔΕΝ είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα των ηλεκτρικών LCVs, σύμφωνα με την AFP.
Συνειδητή (;) επιλογή των κατασκευαστών το ότι τα περισσότερα μοντέλα στις μέρες μας εξυπηρετούν ισχύ φόρτισης από 50 – 125 kW.
Μέσω της ταχύτερης φόρτισης εξαλείφονται πιθανώς και τα υπόλοιπα «αγκάθια» της ενεργειακής μετάβασης.
Καίριος ο ρόλος (και) των δημόσιων σταθμών φόρτισης.
Οποιοδήποτε γκάλοπ γύρω από τη μετάβαση των εταιρικών στόλων με Vans στην ηλεκτροκίνηση, αναπόφευκτα ανασύρει διάφορους αποτρεπτικούς παράγοντες, που χρόνια τώρα απασχολούν τους fleet managers.
Από αυτούς λοιπόν, η αυτονομία και το ωφέλιμο φορτίο είναι δυο ζητήματα που είθισται να τα αντικρίζουμε στις top προτεραιότητες κάθε προβληματισμού τέτοιου είδους – με μια τελευταία έρευνα ωστόσο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού AFP (Ένωση Επαγγελματιών Στόλου) να έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα, υποστηρίζοντας πως ελλοχεύει ένα ζωτικότερο ζήτημα.
PRO.autotriti.gr | Ταυτότητα
Επωνυμία Επιχείρησης: AUTO ΤΡΙΤΗ ΑΕ
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Αμαρουσίου 14 - Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 141 22
Νομική Μορφή: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Α.Φ.Μ.: 998384177
Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 211 1085500
Ιστοσελίδα: PRO.autotriti.gr
Διοικητικά Στελέχη
Ιδιοκτήτες & Κύριοι Μέτοχοι: Δανάη Τριανταφύλλη – Δάφνη Τριανταφύλλη
Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής: Νίκος Καρανάσιος
Διαχειριστής ονόματος τομέα: ΑUTO ΤΡΙΤΗ Α.Ε.