Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Scania Smart Dash: Ανοίγει νέες προοπτικές στους επαγγελματίες οδηγούς

Scania Smart Dash: Ανοίγει νέες προοπτικές στους επαγγελματίες οδηγούς

  • Scania Smart Dash: Ανοίγει νέες προοπτικές στους επαγγελματίες οδηγούς
  • Scania Smart Dash: Ανοίγει νέες προοπτικές στους επαγγελματίες οδηγούς

Scania Smart Dash: Ανοίγει νέες προοπτικές στους επαγγελματίες οδηγούς

13.947 Επισκέψεις στο άρθρο

- Εχει κεντρική οθόνη αφής έως 12,9 ίντσες
- Υπάρχουν και φυσικά κουμπιά για πιο άμεσες λειτουργίες
- Το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό για πιθανούς κινδύνους
- Αν καταλάβει κίνδυνο, μπορεί μέχρι και να σταματήσει το όχημα.

Τα φορτηγά Scania ανεβάζουν το ψηφιακό τους υπόβαθρο

Χάρη στο Scania Smart Dash, το νέο ψηφιακό ταμπλό που θα εξοπλίζει τα νέα φορτηγά της εταιρείας, οι οδηγοί θα έχουν ένα εξαιρετικό έλεγχο του φορτηγού του και του περιβάλλοντός τους, λαμβάνοντας διακριτικές ωθήσεις από το έξυπνο ψηφιακό «βοηθό» κάθε φορά που αναμένεται κίνδυνος ή απαιτείται κάποια ενέργεια.
 

Αρκετά φιλική προς τον χρήστη με έξυπνο συνδυασμό φυσικών & ψηφιακών χειριστηρίων

Το Scania Smart Dash αποτελεί μία από τις τελευταίες εξελίξεις στους ψηφιακούς σταθμούς οδηγών σε βαρέα φορτηγά. Ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ποιες πληροφορίες θα εμφανίσει ή θα παραλείψει, ενώ όλη η ρύθμιση έχει σχεδιαστεί για να είναι διαισθητική και φιλική προς τον χρήστη με έναν έξυπνο συνδυασμό φυσικών και ψηφιακών χειριστηρίων.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

2 οθόνες - μία μπροστά από τον οδηγό και μία κεντρική οθόνη πληροφοριών

Το Smart Dash περιλαμβάνει δύο οθόνες, την οθόνη του οδηγού μπροστά από τον οδηγό και την κεντρική οθόνη πληροφοριών (μια οθόνη αφής που διατίθεται σε δύο μεγέθη - 10,1 ή 12,9 ίντσες). Ο οδηγός μπορεί να δώσει πληροφορίες μέσω της οθόνης αφής, πατώντας κουμπιά ή με φωνητικές λειτουργίες. Η Scania έχει συμβιβαστεί με έναν ισορροπημένο συνδυασμό μεταξύ φυσικών και ψηφιακών χειριστηρίων, αποφεύγοντας το κοινό λάθος να κρύβονται ζωτικές λειτουργίες ένα ή δύο επίπεδα κάτω σε ένα μενού.
 

Προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας

Η τελευταία γενιά φορτηγών της Scania προσφέρει αρκετές λειτουργίες ασφαλείας στο στάνταρ εξοπλισμό.  Στις λειτουργίες αυτές περιλαμβάνεται το προηγμένο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης για ευάλωτους χρήστες του δρόμου (AEB VRU). Αντί απλώς να προειδοποιεί ότι υπάρχει πεζός μπροστά από το φορτηγό, το όχημα πραγματοποιεί από μόνο του το φρενάρισμα.