Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κομψός, άνετος, εξαιρετικά ηχομονωμένος και με μεγάλους χώρους είναι ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου TGE.

Ο πίνακας οργάνων παρέχει μια πληθώρα πληροφοριών στον οδηγό… ενώ στην οθόνη του προηγμένου συστήματος πολυμέσων προβάλλονται και ενδείξεις της κάμερας οπισθοπορείας.

Ελκυστική σχεδίαση, εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας

5.607 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2018)

Εκτός από δυναμική και επιβλητική, η σχεδίαση του αμαξώματος του νέου TGE είναι και εξαιρετικά αεροδυναμική (cd: 0,33) γεγονός που έχει σαφή αντίκτυπο και στην περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου του.
Αντίστοιχα, εξαιρετικός είναι και ο χώρος για τον οδηγό όπου η ΜΑΝ θα προσφέρει π.χ. τέσσερις επιλογές ως προς τον τύπο του καθίσματος του (Standard, Comfort, Comfort Plus & Comfort Top).
Πέραν των επιβεβλημένων στοιχείων ενός οχήματος της κατηγορίας όπως οι τεράστιοι αποθηκευτικοί χώροι και, γιατί όχι, ο πληρέστατος εξοπλισμός άνεσης που περιλαμβάνει στοιχεία όπως το θερμαινόμενο τιμόνι ή τα προηγμένα συστήματα πολυμέσων, το νέο MAN TGE κερδίζει τις εντυπώσεις με την εξαιρετική ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί αλλά και τις πολλαπλές επιλογές αμαξώματος, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν και εκδόσεις Van με διπλή σειρά καθισμάτων για έως και 6 – 7 επιβάτες.