Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα νέα ελαστικά φορτηγών X Multi Energy αποτέλεσαν την αφορμή για την 3η βράβευση της Michelin με το Ευρωπαϊκό Βραβείο Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Σημαντική βράβευση για τη Michelin

2.152 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2018)

Η Michelin απέσπασε και μάλιστα για τρίτη φορά, το Ευρωπαϊκό Βραβείο Βιώσιμης Ανάπτυξης για νέα ελαστικά «X Multi Energy» που έχει εξελίξει για τον κλάδο των φορτηγών οχημάτων.

Για μια ακόμη φορά, η Michelin απέσπασε το Ευρωπαϊκό Βραβείο Βιώσιμης Ανάπτυξης για τη γκάμα ελαστικών «X Multi Energy» στην κατηγορία «Ελαστικά και υπηρεσίες ελαστικών». Πρόκειται μια σημαντική πανευρωπαϊκή διάκριση που απονέμεται κάθε δύο χρόνια από τα έγκριτα γερμανικά περιοδικά Transport, Logistra και Logistik Heute.
Σε σχετικές της δηλώσεις, η επικεφαλής της Michelin για τον κλάδο των ελαστικών για επαγγελματικά οχήματα στις αγορές της Γερμανίας, Αυστρίας και Ελβετίας, κ. Simone Loosemann, τόνισε πως: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για τρίτη φορά κερδίζουμε το εν λόγω βραβείο. Για εμάς αυτό το βραβείο είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο γιατί αναγνωρίζεται το καινοτόμο προϊόν μας, αλλά και για τη διαρκή προσπάθεια καθώς και τις συνεχείς επενδύσεις που η Michelin πραγματοποιεί για να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας και τις εκπομπές CO2».
Τα ελαστικά Michelin X Multi Energy συνδυάζουν τις τελευταίες τεχνολογίες της εταιρείας και είναι ιδανικά για διαδρομές μικρών και μεγάλων αποστάσεων. Με χαμηλότερη αντίσταση κύλισης σε σύγκριση με την επιτυχημένη γκάμα Χ Multi, τα εν λόγω ελαστικά συμβάλλουν σημαντικά στην εξοικονόμηση καυσίμων.
Ταυτόχρονα, η νέα γενιά προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και διακρίνεται για την υψηλή χιλιομετρική της απόδοση, προσφέροντας σημαντικά οικονομικά οφέλη, καθόλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού.
Τα ελαστικά Michelin X Multi Energy θα είναι διαθέσιμα από τον Απρίλιο του 2018 στη διάσταση 315/70 R22,5 τόσο για τον κατευθυντήριο όσο και για τον κινητήριο άξονα.