Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Οι άμεσες ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και ο ορισμός γεωφρακτών είναι δύο μόνο από τις πολλές προηγμένες λύσεις που προσφέρουν στον διαχειριστή στόλου ή τον επιχειρηματία τα GPS trackers της Skytr

Οι άμεσες ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και ο ορισμός γεωφρακτών είναι δύο μόνο από τις πολλές προηγμένες λύσεις που προσφέρουν στον διαχειριστή στόλου ή τον επιχειρηματία τα GPS trackers της Skytrack.

Skytrack: O Συνεργάτης σας στη διαχείριση του στόλου σας

66.086 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2023)

Η Skytrack ιδρύθηκε από επαγγελματίες του χώρου, με μακρά εμπειρία στον τομέα της τηλεματικής είναι σε θέση να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την διαχείριση και παρακολούθηση του στόλου σας.

GPS tracking εταιρικού στόλου: Βελτίωση δρομολόγησης και αυτοματοποίηση διαδικασιών

Το GPS tracking έχει γίνει απαραίτητο εργαλείο για τους επιχειρηματίες τα τελευταία χρόνια καθώς βελτιστοποιεί τις εργασίες ενός στόλου και αυτοματοποιεί τις διαδικασίες.

H Skytrack, με υψηλή εξειδίκευση στο κομμάτι της τηλεματικής και Διαχείρισης Στόλων Οχημάτων, σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησής σας και την αποτελεσματικότητά της, μειώνοντας σημαντικά τα υψηλά κόστη και εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του στόλου σας.

H εφαρμογή GPRS που έχει αναπτύξει η Skytrack, σας επιτρέπει να εντοπίσετε πιθανές αποκλίσεις του σχεδίου διαδρομής των οχημάτων, να κατανοήσετε τους λόγους στους οποίους οφείλονται και να αντιδράσετε άμεσα δημιουργώντας νέο πλάνο διαδρομής.
 
Με το GPRS μπορείτε να διαχειριστείτε τα πάντα από παντού:
✔Αυξήστε την αποδοτικότητα του στόλου σας
✔Αποκτήστε απόλυτο έλεγχο του στόλου
✔Κατανοήστε τις δυνατότητες και τα όρια του στόλου σας
✔Βελτιστοποιήστε την δρομολόγηση και τις εργασίες σας
✔Μειώστε την κατανάλωση καυσίμων
✔Ανακαλύψτε την καλύτερη λύση για κάθε πιθανό σενάριο
✔Βελτιώστε τους χρόνους παράδοσης
✔Μειώστε το κόστος και τις πιθανές καθυστερήσεις
 
Σχεδιασμός Διαδρομής
Εκχωρήστε εργασίες σε πραγματικό χρόνο και σε οποιοδήποτε όχημα, χρησιμοποιώντας την αυτόματη εύρεση πλησιέστερου διαθέσιμου οχήματος. Το GPRS σας παρέχει σε λίστα τα κοντινότερα διαθέσιμα οχήματα που μπορούν να αναλάβουν ένα νέο δρομολόγιο.

Η απόσταση από το στόχο, ο απαιτούμενος χρόνος ταξιδιού και η αναμενόμενη ώρα άφιξης ανά όχημα είναι αυτόματες ενδείξεις που θα σας προσφέρουν ότι χρειάζεστε για την λήψη της καλύτερης δυνατής απόφασης. Επίσης δίνονται πληροφορίες όπως το προφίλ οδήγησης του οδηγού και οι ενδείξεις ταχογράφου.
Αν ο οδηγός αδυνατεί να εκπληρώσει το δρομολόγιο στο εκτιμώμενο χρονικό πλαίσιο (λόγω περιορισμών νομοθεσίας), το GPRS θα αφαιρέσει το όχημα από την αυτόματη λίστα.
 
Δυνατότητες
❖Διαθεσιμότητα και τύπος οχήματος ανά περιοχή
❖Απόσταση από τον στόχο και εκτιμώμενος χρόνος ταξιδιού
❖Εκτίμηση κόστους εργασίας/ προ κοστολόγηση δρομολογίου
❖Δυνατότητα εκχώρησης εργασιών σε πραγματικό χρόνο
❖Αποστολή λεπτομερών οδηγιών στους οδηγούς

Η εφαρμογή της Skytrack αποτελεί το απόλυτο εργαλείο διαχείρισης στα χέρια των επιχειρήσεων για την βελτίωση των υπηρεσιών τους και την μείωση του κόστους λειτουργίας τους.


Στο τέλος της ημέρας, όλα καταγράφονται αυτόματα: η ακριβής διαδρομή κάθε οχήματος, οι στάσεις του, ο χρόνος που δαπανάται σε κάθε περιοχή και άλλες πληροφορίες συλλέγονται με ακρίβεια, ούτως ώστε ο διαχειριστής του στόλου να είναι σε θέση να γνωρίζει τα πάντα χωρίς καμία παρέκκλιση..


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Skytrack μπορείτε να καλέσετε στο 210 2202603 και 2310 365067.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »