Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Οι πρώτες ασφαλτοστρώσεις βρίσκονται στην περιοχή της Αμαλιάδας, ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν ασφαλτοστρώσεις και στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας.

Οι πρώτες ασφαλτοστρώσεις βρίσκονται στην περιοχή της Αμαλιάδας, ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν ασφαλτοστρώσεις και στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας.

Στο 25% η πρόοδος στις εργασίες Πατρών - Πύργου

2.181 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2023)

- Οι εργασίες προχωράνε καθημερινά.
- Γίνονται επισκευές, καθαρισμοί και ασφαλτοστρώσεις.
- Νέο σύστημα αναλογικής χρέωσης διοδίων.
- Αναμένεται να εγκαινιαστεί το 2025.
Έφτασε η ώρα;

Καθημερινές εργασίες, σ το 25% η πρόοδος

Ο Παναγιώτης Παπανικόλας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού έδωσε το παρόν στο Olympia Forum 4 στην Αρχαία Ολυμπία. Παρουσίασε την πρόοδο κατασκευής του νέου αυτοκινητοδρόμου που ενώνει την Πάτρα με τον Πύργο, η οποία αγγίζει πλέον το 25%. Οι πρώτες ασφαλτοστρώσεις βρίσκονται στην περιοχή της Αμαλιάδας, ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν ασφαλτοστρώσεις και στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας.
 
Οι εργασίες συνεχίζονται σε καθημερινή βάση. Αυτές περιλαμβάνουν καθαρισμούς, κατασκευή επιχωμάτων, επεκτάσεις οχετών, ανακατασκευή Κάτω Διαβάσεων για τη διέλευση τοπικών οδών, εκσκαφές πλευρικών οδών, κατασκευή τεχνικών έργων, τοίχων αντιστήριξης και μετακίνηση υφιστάμενων δικτύων ηλεκτρισμού και ύδρευσης, ασφαλτόστρωση και κατασκευή κεντρικής νησίδας σε συγκεκριμένα σημεία, κατασκευή Γεφυρών και Διαβάσεων και εκσκαφές ορυγμάτων.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »