Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

STS: ελαστικά που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους

5.375 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2017)

Η εταιρεία Super Tire Service A.E. (S.T.S. A.E.) είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία με έδρα την Πάτρα που ξεκίνησε το 2008 και δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγής και εμπορίας ελαστικών και συναφών ειδών.

Η εταιρεία S.T.S. A.E., διαθέτει μια τρομερά έμπειρη ομάδα, με μακροχρόνια τριβή στον τομέα του ελαστικού και έχει σαν πρωταρχικό της στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της και την διάθεση προϊόντων υψηλών προδιαγραφών που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε καταναλωτή. Εξειδικεύεται στον τομέα τόσο των επιβατικών ελαστικών όσο και στον τομέα των επαγγελματικών ελαστικών (φορτηγά - βιομηχανικά – χωματουργικά ελαστικά).

Ο επίσημος διανομέας της FALKEN TYRES
Η S.T.S. A.E. το 2013 κάνει το μεγάλο βήμα, θέλοντας να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην γκάμα των προϊόντων της, ξεκίνησε την συνεργασία της με την FALKEN Ευρώπης, σαν επίσημη διανομέας στην Ελλάδα. Από αυτή τη χρονιά μάλιστα είναι κι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εν λόγω εταιρείας. Για όσους δεν γνωρίζουν, να πούμε πως η εταιρεία Falken είναι ένας από τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής ελαστικών στην Ιαπωνία και 6ος κατασκευαστής παγκοσμίως ανήκοντας στον όμιλο της Sumitomo Ιαπωνίας. Διαθέτει μια τεράστια γκάμα επιβατικών ελαστικών εξαιρετικής ποιότητας αλλά και φορτηγών ελαστικών ούτως ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες τόσο των ιδιωτών όσο και των επαγγελματιών οδηγών. Η S.T.S. A.E. εκτός της Falken, συνεργάζεται και με άλλες εταιρείες, όπως Nokian Tyres, Group Ronal και Zeta.

Συνεχής εξέλιξη και βελτίωση
Η S.T.S. A.E. όμως συνεχίζει την προσπάθειά της για μεγαλύτερη και πληρέστερη κάλυψη των αναγκών των συνεργατών της, εξασφαλίζοντας κορυφαίας ποιότητας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Μια από τις κινήσεις που κάνει είναι να έχει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών, με πλούσια γκάμα υπηρεσιών.

Η S.T.S. A.E. διαθέτει ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Στοχεύοντας πάντα στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών σε όλα τα επίπεδα και με κύριο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του δικτύου των συνεργατών, η εταιρεία ήδη από τον Οκτώβριο του 2014 διαθέτει νέο ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελιοληψίας, το γνωστό ως Β2Β. Όλοι οι επιθεωρητές πωλήσεων είναι εφοδιασμένοι με tablets και παρέχουν άμεση πληροφόρηση σχετικά με τα προϊόντα της εταιρείας. Η άριστη και άμεση εξυπηρέτηση του δικτύου των συνεργατών της S.T.S. A.E. αποτελεί μία συνεχή πρόκληση για την S.T.S. A.E.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.