Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

H νέα, αμιγώς ηλεκτρική, έκδοση του Opel Zafira Life είναι πλέον σε θέση να υποστηρίξει και άτομα με κινητικές δυσκολίες…

… χάρη στην ειδική διασκευή που έχει εξελιχθεί από την εταιρεία AMF-Bruns που συνεργάζεται με την Opel.

Φυσικά, αντίστοιχες προτάσεις είναι διαθέσιμες και για τους υπόλοιπους εκπροσώπους της Opel, όπως το Combo Life…

… ή τις επιβατικές εκδόσεις του μεγαλύτερου Movano.

«Συμβατό» & με ΑμεΑ το Opel Zafira-e Life

4.073 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2021)

H εταιρεία προσφέρει μια ειδικά διασκευασμένη έκδοση του νέου ηλεκτρικού της μοντέλου, που μπορεί να υποστηρίξει άτομα με περιορισμένη κινητικότητα, σε συνεργασία με την AMF-Bruns.

To νέο Opel Zafira-e Life, η επιβατική δηλαδή έκδοση της ηλεκτροκίνητης έκδοσης (Vivaro-e) του νέου Μεσαίου Van της, είναι πλέον διαθέσιμη και σε μια ειδικά τροποποιημένη εκδοχή, που έχει εξελίξει η εταιρεία AMF-Bruns, καθιστώντας την ιδανική για χρήση και από άτομα κε ειδικές ικανότητες, δεδομένου ότι η ειδική ράμπα, διασφαλίζει την εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό και για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων.
Αναλόγως του μήκους του αμαξώματος (M ή L), οι σχετικές εκδόσεις του Opel Zafira-e Life προσφέρουν στο εσωτερικό τους ωφέλιμο χώρο με μήκος 1.410 χλστ., πλάτος 810 χλστ. και ύψος 1.420 χλστ. σε ότι αφορά στην περιοχή που έχει προβλεφθεί για τη θέση του αμαξιδίου. Παράλληλα, η ειδική ράμπα με αντιολισθητική επένδυση και το μεγάλο άνοιγμα της πίσω πόρτας, ευνοούν την εύκολη πρόσβαση.
Με τη βοήθεια ειδικού συστήματος συγκράτησης, το αμαξίδιο στερεώνεται επαρκώς κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων. Την ίδια στιγμή, το προαιρετικό σύστημα υποστήριξης κεφαλής και πλάτης «FutureSafe», αυξάνει περαιτέρω την προστασία του επιβάτη του αμαξιδίου.
Πέραν του αμαξιδίου, το Opel Zafira-e Life μπορεί να υποστηρίξει έως και πέντε επιβάτες στις δύο σειρές καθισμάτων που απομένουν, με την ειδικά ράμπα EasyFlex (διατίθεται προαιρετικά), να αναδιπλώνεται γρήγορα και εύκολα στο εσωτερικό, διασφαλίζοντας επαρκή χώρο για δύο επιπλέον επιβάτες ή περαιτέρω αποσκευές.
Οι ειδική μετατροπή της AMF-Bruns φέρει ευρωπαϊκή έγκριση τύπου, ενώ αντίστοιχες προτάσεις είναι διαθέσιμες και για τους υπολοίπους εκπροσώπους της Opel.