Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To Xbox Ranger.

To ARE Project Nightfall Ranger.

To Ford Performance Ranger Base Camp.

To Ford Performance Ranger Pre-Runner.

To BDS Project Ranger X.

To LGE CTS Ranger.

To Air Design USA Ranger.

Tα 7 Ford Ranger της SEMA

4.743 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2018)

Aυτά είναι όλα τα Ranger concept που τραβούν τα βλέμματα στη SEMA. Γνωρίστε τα.

Επτά θα είναι συνολικά τα Ranger Raptor που θα παρουσιαστούν στην έκθεση SEMA, ακόμα και αν έχει γίνει ήδη γνωστό πως το pick-up δεν θα διατεθεί τελικά στην αγορά των ΗΠΑ. Ας τα γνωρίσουμε.

Ford Performance Ranger Pre-Runner
Το μοντέλο βασίζεται στο Ranger FX4 με ηλεκτρονικό πίσω διαφορικό και εξοπλίζεται μεταξύ άλλων με ανάρτηση BDS, εξάτμιση Ford Performance, ογκώδη ελαστικά παντός εδάφους,  προφυλακτήρα off-road κ.α

Ford Performance Ranger Base Camp
Το δεύτερο concept της Ford Performance εξοπλίζεται με την ίδια ανάρτηση του Pre-Runner αλλά αφορά τους περιπετειώδεις οδηγούς με δική του σκηνή και σκάλα.

Xbox Ranger
Το Xbox Ranger της Addictive Desert Designs είναι ένα κλασικό μοντέλο έκθεσης SEMA. Είναι ένα pick-up με άσπρου χρώματος καμουφλάζ, πολύ ελαφρύ πράσινο φωτισμό και ενσωματωμένο σύστημα παιχνιδιών. Τα συστήματα αυτά αφορούν φυσικά το Xbox One X με τους επιβάτες να μπορούν να παίξουν με αυτά είτε μέσω οθονών στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων είτε σε μια μεγάλη τηλεόραση 42 ιντσών στην καρότσα.

ARE Project Nightfall Ranger
Το concept της ARE βασίζεται πάνω στο μοντέλο της Ford Performance αλλά αντίθετα προσφέρεται με κάλυμμα για την καρότσα, το οποίο δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι τα καλύμματα είναι μέρος της κύριας σειράς προϊόντων της ARE. Διαθέτει μεγάλους τροχούς 20 ιντσών με ελαστικά πλάτους 305 mm, νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω και νέας σχεδίασης εσωτερικό διάκοσμο.

BDS Project Ranger X
Ένα από τα πιο «ακραία» Ranger είναι αυτό από την BDS. Η πιο σημαντική αλλαγή είναι ότι το μήκος του φορτηγού είναι μεγαλύτερο για να ταιριάζει τόσο με τη τετράθυρη καμπίνα όσο και σε με την τεράστια καρότσα. Είναι επίσης ικανό για off-road διαδρομές και καλά  προστατευμένο με μεγάλους προφυλακτήρες.

LGE CTS Ranger
Το Ranger από τη LGE CTS έχει ελαστικά 35 ιντσών ειδικά για λάσπη, ανάρτηση Icon, ειδικούς εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, πλήρη συμπληρωματικό φωτισμό off-road και δερμάτινο εσωτερικό.

Air Design USA Ranger
Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά αυτού του φορτηγού είναι ότι όλος ο εξοπλισμός του είναι επίσημα αδειοδοτημένος από την Ford. To pick-up εξοπλίζεται με μοναδικούς μπροστινούς και πίσω προφυλακτήρες, νέους αεραγωγούς και καινούριο καπό, τροχούς 20 ιντσών σε συνδυασμό με ελαστικά 33 ιντσών και δερμάτινο εσωτερικό.