Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Citroen C-Elysee προσφέρει ως Taxi σε μια έκδοση με κόστος από 13.210 ευρώ.

Citroen C-Elysee: Μέση κατανάλωση από 3,8λτ./100χλμ.

Η μια και μοναδική έκδοση Taxi με την οποία προσφέρεται το C-Elysee είναι και η πιο προσιτή στην ελληνική αγορά των Taxi με κόστος 13.210 ευρώ που διαμορφώνεται έπειτα και από το Όφελος «Citroen Green Bonus», ύψος 1.700 ευρώ.
Το γαλλικό μοντέλο είναι διαθέσιμο με έναν πετρελαιοκινητήρα 1,6λτ. που αποδίδει ισχύ 100 ίππων και ροπή 254 Nm ενώ, ενώ εξαιρετικές είναι και οι επιδόσεις του σε ότι αφορά στην οικονομία με καυσίμου με μέση κατανάλωση από 3,8λτ./100χλμ. και εκπομπές CO2 από 98 g/km.!
Παράλληλα, το Citroen C-Elysee Taxi είναι σε θέση να προσφέρει άνετους χώρους σε πέντε ενήλικους επιβάτες με τον χώρο για τις αποσκευές του να ανέρχεται στα 506 λτ.
Τέλος, οι εκδόσεις «Attraction» διαθέτουν έναν πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει στοιχεία όπως ABS με EBD & Brake Assist, ESP, τέσσερις αερόσακους, προβολείς ομίχλης, cruise-control, φώτα ημέρας, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, A/C, ράδιο-CD MP3, τιμόνι με ηλεκτρική υποβοήθηση, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, υπολογιστή ταξιδιού κ.ο.κ.  

 

TAXI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ