Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To 7θέσιο Nissan Evalia Taxi είναι διαθέσιμο με κόστος από 20.285 ευρώ.

Nissan Evalia: Η πιο προσιτή 7θέσια επιλογή

Η εξαιρετική σχέση τιμής – αξίας των προτάσεων της Nissan στην ελληνική αγορά των Taxi υποδηλώνεται και από την ύπαρξη του Evalia στις επιλογές που παρουσιάζουμε.
Πλήρως διαφοροποιημένο σε σχέση με την πλειοψηφία του ανταγωνισμού στην εν λόγω κατηγορία, το Nissan Evalia έχει μήκος 4.400 χλστ., πλάτος 1.695 χλστ. και ύψος 1.860 χλστ., ενώ το περιορισμένο μήκος των εμπρός και πίσω προβόλων του, το καθιστά ιδιαίτερα ευέλικτο εντός της πόλης.
Ο εσωτερικός του διάκοσμος είναι κομψός και ποιοτικά κατασκευασμένος, με ένα πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας ακόμη και στις βασικές εκδόσεις ενώ, όπως είναι φυσικό, περιττεύει να αναφερθούμε στις εντυπωσιακές μεταφορικές του δυνατότητες παρά την ύπαρξη τριών σειρών καθισμάτων που διασφαλίζουν την άνετη μεταφορά έως και επτά επιβατών. Μάλιστα, οι δύο θέσεις της 3ης σειράς μπορούν να αναδιπλωθούν με ευκολία για την φόρτωση μεγάλου όγκου αποσκευών.
Τέλος, ο πετρελαιοκινητήρας των 1,5λτ. αποδίδει ισχύ 90 ίππων και ροπή 200Nm, με μέση κατανάλωση 5,0λτ./100χλμ. και εκπομπές ρύπων από 131 g/km. 

 

TAXI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ