Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Nissan Pulsar Taxi προσφέρεται στην ελληνική αγορά με κόστος από 17.147 ευρώ.

Nissan Pulsar: Συγκερασμός ποιότητας και απόδοσης

Μκόστος αγοράς από 17.147 ευρώ, το Nissan Pulsar Taxi έχει να επιδείξει μια δυναμική σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού που βασίζεται στις πολλαπλές καμπύλες γραμμές και έναν ευρύχωρο και πλούσια εξοπλισμένο εσωτερικό διάκοσμο. Παράλληλα, ο χώρος φόρτωσης του ιαπωνικού μοντέλου έχει χωρητικότητα 385 λτ. που μπορεί να αυξηθεί έως στα 1.395 λτ. με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.
Σε ότι αφορά στη γκάμα των κινητήρων του, η επιλογή που προσφέρει η Nissan για τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές είναι χωρητικότητας 1.461 κ.εκ. και αποδίδει ισχύ 110 ίππων και 260 Nm ροπής που διατηρείται σταθερή από τις 1.750 – 2.500 σ.α.λ.
Ικανός να κινήσει σε γρήγορους ρυθμούς το Pulsar Taxi, ο εν λόγω πετρελαιοκινητήρας εμφανίζει μέση κατανάλωση καυσίμου της τάξης των 3,6λτ./100χλμ. για μεικτό κύκλο κίνησης και εκπομπές CO2 από 94g/km.
Τέλος, ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι πληρέστατος και περιλαμβάνει όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, πολλαπλά συστήματα ελέγχου της οδικής του συμπεριφοράς καθώς και δερμάτινές επενδύσεις στο τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων κ.ο.κ.   

 

TAXI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ