ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στις εικόνες μπορείτε να δείτε ορισμένες από τις πιο πρόσφατες προτάσεις αναφορικά με την μορφή του νέου Pick-Up της Tesla που έχουν παρουσιάσει διάφορες σχεδιαστές.

Tesla Pick-Up με αυτονομία έως 800 χλμ.;

3.352 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2019)

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το Tesla Pick-Up που αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή εντός του 2019, ενδεχομένως να έχει μέγιστη αυτονομία έως και 800 χλμ.!

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής της Tesla, κ. Elon Musk, το κόστος αγοράς του νέου Pick-Up της εταιρείας δεν αποκλείεται να… συγκρατηθεί κάτω από τα 50.000 ευρώ, δηλαδή ακόμη και κάτω από τα 45.000 ευρώ!
Παρά το γεγονός ότι και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της γκάμας της Tesla έχουν σημαντικά υψηλότερο κόστος αγοράς, ο κ. Musk θεωρεί πως η διατήρηση του κόστους αγοράς του νέου –ηλεκτροκίνητου- Pick-Up της εταιρείας μπορεί να διατηρηθεί χαμηλά, ενώ παράλληλα υποστηρίζει πως η σχεδίαση του θα είναι σημαντικά… ρηξικέλευθη σε σχέση με τα μέχρι στιγμής δεδομένα της κατηγορίας, όπως αντίστοιχα εντυπωσιακές αναμένεται να είναι και οι δυνατότητες του.
Συγκεκριμένα, με βάση δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Pick-Up της Telsa, ενδεχομένως να επιτυγχάνει μέγιστη αυτονομία της τάξης των 400 – 500 μιλίων (από 650 – 800 χλμ.!) ενώ για την κίνηση του θα επιστρατεύει ηλεκτροκινητήρες σε κάθε έναν από τους άξονες του.