Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το πρώτο Ford Bronco 6x6 του κόσμου ακούει στο όνομα «Dark Horse» και είναι δημιούργημα των Αμερικάνων βελτιωτών της Apocalypse Manufacturing.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το πρώτο Ford Bronco 6x6 του κόσμου ακούει στο όνομα «Dark Horse» και είναι δημιούργημα των Αμερικάνων βελτιωτών της Apocalypse Manufacturing.

Το Ford Bronco 6x6 της Αποκάλυψης (+vid)

5.580 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2022)

«Dark Horse» ονομάζεται το πρώτο Ford Bronco 6x6 του κόσμου που δημιούργησαν οι Αμερικάνοι βελτιωτές της Apocalypse Manufacturing, βγάζοντας στην αγορά ένα 400 ίππων τριαξονικό Pick-Up μήκους 5.715 χλστ., που διαθέτει μια καρότσα 1.524 χλστ. και απόσταση από το έδαφος 395 χλστ.

Το Ford Bronco μετατρέπεται σε 6x6 Pick-Up!

  • Το Dark Horse της Apocalypse Manufacturing
  • Με μήκος 5.715 χλστ. και καρότσα 1.524 χλστ.
  • 400 ίπποι και 395 χλστ. απόστασης από το έδαφος
  • Αφαιρούμενα μέρη και πολυτελές εσωτερικό
 
Η αμερικάνικη εταιρεία βελτιώσεων, Apocalypse Manufacturing, η οποία ειδικεύεται στις μετατροπές γνωστών οχημάτων σε 6x6 θηρία, παρουσιάζει το «Dark Horse», το πρώτο τριαξονικό Ford Bronco του κόσμου. Κάπως έτσι, αυτό που ξεκίνησε ως ένα SUV μήκους 4.801 χλστ., κατέληξε σε ένα επιβλητικής σχεδίασης Pick-Up που εκτείνεται στα 5.715 χλστ.
 
Για να γίνει αυτό, οι άνθρωποι της Apocalypse προσέθεσαν έναν δικής τους κατασκευής ενδιάμεσο άξονα, με το αμάξωμα να προεκτείνεται με τη χρήση χάλυβα και υαλονημάτων, ώστε να δημιουργηθεί μια καρότσα μήκους 5 ποδιών (1.524 χλστ.). Ο μπροστά ατσάλινος προφυλακτήρας φέρει επικάλυψη Kevlar, ενώ η hard-top οροφή είναι αφαιρούμενη, κάτι που ισχύει και για τις πόρτες του οχήματος. Τη μορφή του οχήματος συμπληρώνουν οι τροχοί αλουμινίου των 20 ιντσών, οι οποίοι φοράνε ελαστικά 37 ιντσών, αλλά και τα ατσάλινα πλευρικά σκαλοπάτια.


Coilover ανάρτηση και κιτ ανύψωσης για 395 χλστ. απόστασης από το έδαφος.

Coilover ανάρτηση και κιτ ανύψωσης για 395 χλστ. απόστασης από το έδαφος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με V6 ισχύος 400 ίππων

Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα, οι βελτιωτές από τη Φλόριντα των ΗΠΑ διατήρησαν τον V6 EcoBoost κινητήρα της Ford, που έχει χωρητικότητα 2,7 λίτρων και ο οποίος στην στοκ εκδοχή του 4×4 Ford Bronco αποδίδει ισχύ 314 ίππων. Μόνο που η ισχύς του turbo βενζινοκινητήρα έχει ανέβει στους 400 ίππους, μέσω της νέας ρύθμισης του λογισμικού, της τοποθέτησης μεγαλύτερων μπεκ και της πλήρους αναβάθμισης της εξάτμισης.

Στα 395 χλστ. η απόσταση από το έδαφος

Η κίνηση μεταδίδεται και στους έξι τροχούς στην αυτόματη λειτουργία και ενώ οι πίσω 4 τροχοί κινούνται μόνιμα, ο υπολογιστής του οχήματος αποφασίζει πότε απαιτείται να εμπλακεί και ο εμπρόσθιος άξονας. Επιπλέον, οι Αμερικάνοι βελτιωτές τοποθέτησαν μια coilover ανάρτηση, η οποία υποστηρίζει τον κάθε τροχό ξεχωριστά, ενώ το «lift» ανάρτησης ανεβάζει την απόσταση του οχήματος από το έδαφος κατά 4 ίντσες (101 χλστ.), με το «μαμά» Ford Bronco να εμφανίζει εδαφική ανοχή 294 χλστ.

Συνέχεια του άρθρου >>>