Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το Pick-Up Ford F-150 Lightning Switchgear στο Pikes Peak το 2024

Το Pick-Up Ford F-150 Lightning Switchgear στο Pikes Peak το 2024

1.915 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2024)

- Ο διευθύνων σύμβουλος της μάρκας ανήρτησε φωτογραφία του αυτοκινήτου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
- Αποτελεί μια παραλλαγή του μοναδικού Lightning Switchgear
- Θα είναι αρκετά γρήγορο σε ανηφόρα και θα αγωνιστεί με τον αριθμό 150

Ο διευθύνων σύμβουλος της μάρκας ανήρτησε φωτογραφία του αυτοκινήτου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Ford δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια να παρακολουθεί τις άλλες εταιρείες αυτοκινήτων να λαμβάνουν μέρος στο Pikes Peak International Hill Climb. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της μάρκας, Jim Farley, αποκάλυψε ότι ένα ηλεκτρικό θα αντιμετωπίσει το Pikes Peak (τη διασημότερη ανάβαση στον κόσμο), ανεβάζοντας στο Χ (πρώην Twitter) μια teaser εικόνα  από το μπροστινό μέρος ενός οχήματος που κρύβεται κάτω από ένα κάλυμμα. Είναι χαμηλό, φαρδύ, και υπάρχει ένα μεγάλο πίσω φτερό, όπως αυτό του ηλεκτρικού SuperVan με το οποίο αγωνίστηκε πέρυσι η Ford. Το φτερό είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει στην ανύψωση και την χαμηλή πυκνότητα αέρα που έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην αεροδυναμική.

Αποτελεί μια παραλλαγή του μοναδικού Lightning Switchgear

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το όχημα δεν αναφέρθηκαν, αλλά μάλλον θα είναι ένα Pick-Up[ F-150 Lightning και πιο συγκεκριμένα μια παραλλαγή του Lightning Switchgear, ενός μοναδικού πρωτότυπου που σχεδιάστηκε για να εξερευνήσει τα όρια επιδόσεων τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου για το ηλεκτρικό φορτηγό. Ονομάζεται Switchgear επειδή το ίδιο φορτηγό - με μικρές αλλαγές στην ανάρτηση και τα ελαστικά - έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει τις ασφάλτινες στροφές με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζει τους χωμάτινους λόφους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Θα είναι αρκετά γρήγορο σε ανηφόρα και θα αγωνιστεί με τον αριθμό 150

Σε κάθε περίπτωση, είτε η απεικόνιση σχετίζεται με το Switchgear είτε με κάτι εντελώς διαφορετικό, είναι πολύ πιθανό ότι αυτό το μοντέλο θα είναι αρκετά γρήγορο σε ανηφόρα. Όσον αφορά το κινητήριο σύνολο του οχήματος, μάλλον θα το μάθουμε όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία της εκδήλωσης, που θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι το extreme truck, όποιο κι αν είναι, θα μπει στον διαγωνισμό με το Νούμερο 150. Τέλος, πίσω από το τιμόνι πιθανότατα θα είναι για άλλη μια φορά ο Romain Dumas, που έχει ήδη συνηθίσει να σπάει ρεκόρ με τη Ford, καθώς πέρυσι, στις 25 Ιουνίου, έκανε το International Hill Climb σε 8 λεπτά και 49.682 δευτερόλεπτα.