Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το Van Maxus Deliver 9 μπήκε στον στόλο της Europcar

Το Van Maxus Deliver 9 μπήκε στον στόλο της Europcar

3.451 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2024)

- Το πετρελαιοκίνητο Van της Maxus γίνεται «κομμάτι» του τεράστιου στόλου της Εuropcar
- Ο κινητήρας τηρεί τις αυστηρές προδιαγραφές ρύπων που απαιτούνται για την κίνηση στο κέντρο του Λονδίνου
- Βγάζει 160 άλογα και 375 Nm ροπής.

Το πετρελαιοκίνητο Van της Maxus γίνεται «κομμάτι» του τεράστιου στόλου της Εuropcar

H Europcar Vans and Trucks έκλεισε πρόσφατα συνεργασία με την Maxus προκειμένου να εξοπλίσει τον στόλο ενοικιαζόμενων οχημάτων με τα νέα πετρελαιοκίνητα μεγάλα Deliver 9. Η Europcar έχει έναν από τους πιο μεγάλους στόλους ενοικιαζόμενων ελαφριών επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη, ενώ η συμφωνία έκλεισε από το Βρετανικό παράρτημα της εταιρείας.

Ο κινητήρας τηρεί τις αυστηρές προδιαγραφές ρύπων που απαιτούνται για την κίνηση στο κέντρο του Λονδίνου

Ο λόγος για την αγορά των νέων Maxus Deliver 9 κρύβεται κάτω από το καπό. Ο turbo diesel κινητήρας των 2 λίτρων μπορεί και ικανοποιεί τα πρότυπα καθαρού αέρα που έχουν επιβληθεί στο κέντρο του Λονδίνου. Για την ιστορία να πούμε πως στο κέντρο του Λονδίνου κινούνται ελεύθερα οχήματα με κινητήρες βενζίνης που τηρούν το πρότυπο Euro 4 και diesel που τηρούν το πρότυπο εκπομπών Euro 6. Όλα τα υπόλοιπα οχήματα πρέπει να πληρώνουν 12,5 λίρες (σχεδόν 15 ευρώ) ανά ημέρα για να μπουν στο κέντρο.
 
Όλοι οι στόλοι οχημάτων προσπαθούν να μειώσουν τις εκπομπές ρύπων, αντικαθιστώντας παλιά και ρυπογόνα οχήματα με νέα και καθαρότερα. Η Europcar επικεντρώνεται στο να παρέχει νεότερα οχήματα τα οποία συμμορφώνονται με τα νεότερα πρότυπα εκπομπών ρύπων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Βγάζει 160 άλογα και 375 Nm ροπής.

Ο 2λιτρος κινητήρας του Maxus Deliver 9 αποδίδει 160 άλογα και 375 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται στους εμπρός ή τους πίσω τροχούς και διατίθεται και σε εκδόσεις Van με διπλή σειρά καθισμάτων, σε εκδόσεις καμπίνας – σασί (C+C) ή και σε επιβατικές εκδόσεις Mini-Bus.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »