Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

H Maxus παρουσίασε τον νέο εκπρόσωπο της στην κατηγορία των Μεγάλων Vans…

… που φέρει την ονομασία «Deliver 9» και είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία βάρους έως 1.360 κιλών και όγκου έως 12,9 κ.μ.

Η σχεδίαση του εσωτερικού της καμπίνας των επιβατών είναι σύγχρονη, εργονομική και καλαίσθητη ενώ…

… πληρέστατος είναι ο σχετικός εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας.

Νέο Μεγάλο Van από τη Maxus!

6.584 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2020)

Μια νέα πρόταση στα Μεγάλα Vans και τον κορυφαίο εκπρόσωπο στη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της παρουσίασε και επίσημα η Maxus, θυγατρική της SAIC Motors.

Η εταιρεία Maxus, πρώην LDV, είναι θυγατρική του Ομίλου SAIC Motors και δραστηριοποιείται και στην ελληνική αγορά καθώς πρόσφατα είχαμε παρουσιάσει το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της «EV80».
Ωστόσο η εταιρεία έχει προγραμματίσει την πλήρη ανανέωση και τον εμπλουτισμό της γκάμας των εκπροσώπων της στα ελαφρά επαγγελματικά και ήδη, έχει παρουσιάσει ένα νέο Vanette με την ονομασία «Maxus E Deliver 3» που αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία και στην ελληνική αγορά σύντομα.
Πέραν αυτού, η Maxus παρουσίασε και ένα νέο μοντέλο στην κατηγορία των Μεγάλων Vans που σκοπεύει να διεκδικήσει σημαντικά μερίδια αγορά από ανταγωνιστές όπως τα Ford Transit, VW Crafter, Mercedes-Benz Sprinter κ.ο.κ.
Ο λόγος για το νέο «Deliver 9», ένα μοντέλο που θα προσφέρεται (όπως και πλειοψηφία των εκπροσώπων της κατηγορίας του) σε εκδόσεις με τρία μήκη αμαξώματος και ισάριθμες επιλογές ως προς το ύψος της οροφής.
Σε ότι αφορά στις εκδόσεις Van (με κλειστό χώρο φόρτωσης), το Maxus Deliver 9 θα προσφέρει ωφέλιμο όγκο φόρτωσης από 8,1 – 12,9κ.μ. και μέγιστο ωφέλιμο φορτίο από 1.240 – 1.360 κιλά αντίστοιχα.
Την κίνηση του αναλαμβάνει ένας τετρακύλινδρος πετρελαιοκινητήρας 2,0λτ. με απόδοση 161 ίππων και 375 Nm ροπής που συνδυάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
Οι μετάδοση της κίνησης γίνεται στους εμπρός ή τους πίσω τροχούς ενώ το Deliver 9 θα διατίθεται και σε εκδόσεις Van με διπλή σειρά καθισμάτων, σε εκδόσεις καμπίνας – σασί (C+C) ή και σε επιβατικές εκδόσεις Mini-Bus.
Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεση μας προς το παρόν, το εν λόγω μοντέλο μπορεί να έλξει trailers με φρένα βάρους έως και 2,8t. ενώ στον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας περιλαμβάνονται στοιχεία όπως φωτιστικά σώματα με λυχνίες LED, αισθητήρες υποβοήθησης της στάθμευσης, όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες (καθρέπτες, A/C, παράθυρα), τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια κ.ά. χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τα πολλαπλά ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του έργου του οδηγού όπως τα Lane Deparure Warning System, Autonomous Emergency Braking, Hill Start Assist κ.ά.