Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η συνολική αισθητική του εσωτερικού διακόσμου βασίζεται σε έντονες καμπύλες γραμμές.

Το τιμόνι φέρει πολλαπλά ενσωματωμένα χειριστήρια καθώς και τα ειδικά paddles εναλλαγής των σχέσεων.

Ο πίνακας οργάνων φέρει επένδυση απομίμησης ανθρακονημάτων και μια κεντρική οθόνη πολλαπλών ενδείξεων.

Η μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων MMCS δεσπόζει στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας.

Η έκδοση Instyle Plus εφοδιάζεται με δερμάτινες επενδύσεις για τα αναπαυτικά πίσω καθίσματα.

Πληρέστατος εξοπλισμός, χώροι, ποιότητα κατασκευής

7.858 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2019)

Με ωφέλιμο εσωτερικό μήκος 1,74μ., πλάτος 1,43μ. και ύψος 0,92μ., η διπλή καμπίνα του L200 προσφέρει εξαιρετικούς χώρους για έως πέντε επιβάτες όλων των σωματοτύπων ενώ, πέραν του πληρέστατου εξοπλισμού ασφάλειας που περιλαμβάνει επτά αερόσακους (και για τα γόνατα του οδηγού), η ενισχυμένη δομή του αμαξώματος χάρη στο σύστημα «RISE» (Reinforced Impact Safety Evolution), διασφαλίζει την μέγιστη παθητική ασφάλεια όλων σε περίπτωση πρόσκρουσης.
Παράλληλα, η έκδοση Instyle Plus έχει να επιδείξει πολλαπλές ανέσεις χάρη σε στοιχεία όπως τα δερμάτινα και θερμαινόμενα καθίσματα για τους εμπρός επιβάτες (ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο αυτό του οδηγού), το προηγμένο σύστημα πολυμέσων MMCS που ενσωματώνει σύστημα πλοήγησης, ηχοσύστημα κ.ά.
Επιπρόσθετα, ο οδηγός θα εκτιμήσει δεόντως στοιχεία όπως η εκκίνηση του κινητήρα και η είσοδος στο όχημα χωρίς την χρήση κλειδιού, η αυτόματη λειτουργία των φωτιστικών σωμάτων και των υαλοκαθαριστήρων, οι ηλεκτρικά ελεγχόμενοι, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι καθρέπτες κ.ο.κ.