Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το μέλλον θα κινείται με υδρογόνο (+vid)

18.369 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2020)

Ανακαλύψτε σε ζωντανή σύνδεση το… μέλλον των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων όπως το οραματίζεται η Daimler Trucks!

Λιγότερο από δύο ώρες απομένουν μέχρι την αποκάλυψη (σε ζωντανή σύνδεση) σε παγκόσμιο επίπεδο, της νέας Στρατηγικής της Daimler Trucks αναφορικά με τα μελλοντικά, φιλικά προς το περιβάλλον, βαρέα επαγγελματικά οχήματα του Ομίλου.
Το pro.autotriti.gr σας προφέρει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ψηφιακά, την εκδήλωση με τίτλο «On the Way to a hydrogen Future» από το Βερολίνο, όπου το παρόν δίνουν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΔΣ της Daimler Truck AG και μέλος του ΔΣ της Daimler AG, κ. Martin Daum, o κ. Sven Ennerst, Μέλος του ΔΣ της Daimler Truck AG και υπεύθυνος για τους Ανάπτυξης & Προμηθειών καθώς και ο Υπουργός Μεταφορών και Ψηφιακών Υποδομών της Γερμανίας, κ. Andreas Scheuer.

Πληροφοριακά αξίζει να αναφέρουμε πως, τον Οκτώβριο του 2019, ο κ. Daum είχε παρουσιάσει τη στρατηγική του Ομίλου αναφορικά με την διασφάλιση των οδικών μεταφορών με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα έως το 2050, μέσω ηλεκτροκίνητων συστημάτων κίνηση ή συστημάτων κίνησης με καύσιμο το υδρογόνο (fuel cells).

Λιγότερο από έναν χρόνο μετά, ξανά από το Βερολίνο, ήρθε η στιγμή να για την ανακοίνωση των επόμενων ορόσημων της εταιρείας και πιο συγκεκριμένα, της ολοκληρωμένων τεχνολογικής στρατηγικής που έχει αποφασιστεί για τον εξηλεκτρισμό των οχημάτων της Daimler Trucks.
Παρουσία του Γερμανού Υπουργού Μεταφορών, η Daimler Trucks θα παρουσιάσει για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο τις τεχνολογίες που εξελίσσουν οι ειδικοί της για τον κλάδο των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων, προκειμένου τα φορτηγά με κυψέλες καυσίμου (fuel cells) να είναι σε θέση να χρησιμοποιηθούν σε απαιτητικές –και μεγάλων αποστάσεων- μεταφορές.
Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Daimler Trucks έχει αποκαλύψει πως θα παρουσιάσει ένα νέο φορτηγό!
Περισσότερα μπορείτε να δείτε σε απευθείας μετάδοση, στην εκδήλωση που ξεκινά στις 14:00 (ώρα Ελλάδος).