Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
To νέο VW Amarok μετατράπηκε σε εκτός δρόμου «θηρίο»

To νέο VW Amarok μετατράπηκε σε εκτός δρόμου «θηρίο»

  • To νέο VW Amarok μετατράπηκε σε εκτός δρόμου «θηρίο»
  • To νέο VW Amarok μετατράπηκε σε εκτός δρόμου «θηρίο»

To νέο VW Amarok μετατράπηκε σε εκτός δρόμου «θηρίο»

2.756 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2022)

Ο Γερμανός ειδικός στα εκτός δρόμου οχήματα, Delta4x4, αποφάσισε να βελτιώσει το αναμενόμενο επόμενης γενιάς Volkswagen Amarok, μετατρέποντας το σε ένα off-road «κτήνος» που «ισιώνει» κάθε δρόμο και εμπόδιο στο διάβα του.

Το νέο Amarok συγκέντρωσε το ενδιαφέρον

Πριν μερικούς μόλις μήνες, η Volkswagen είχε παρουσιάσει το νέο Amarok συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον πολλών φίλων της μάρκας, αλλά και των pick-up. Από αυτούς όμως δεν έλειψαν και οι aftermarket βελτιωτές, βάζοντας «χέρι» στο γερμανικό μοντέλο. Ένας εξ αυτούς, είναι και ο Γερμανός βελτιωτής Delta4x4 και το πρωτότυπο «Beast», όνομα και πράμα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πιο «ψηλό» κατά 150 χλστ.

Το τροποποιημένο VW Amarok λαμβάνει μία νέα ανανεωμένη ρύθμιση της ανάρτησης, η οποία μεγαλώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 150 χλστ. από το τυπικό μοντέλο, αυξάνοντας έτσι τις εκτός δρόμου δυνατότητές του. Η Delta4x4 τοποθέτησε τους τεράστιους τροχούς με ελαστικά διαστάσεων 305/70 R18 ή 35x12,5R20, κάτω από τους «πρησμένους» μαύρου χρώματος θόλους, φαρδαίνοντας ακόμα περισσότερο το γερμανικό pick-up.
 

Με σχάρα οροφής, LED μπάρες, roll bars και εργάτη

Στο επάνω μέρος, το επόμενης γενιάς Amarok διαθέτει μία LED μπάρα τοποθετημένη στην ειδικής σχεδίασης σχάρα της Delta4x4, καθώς κι άλλη μία στην εμπρός προστατευτική μπάρα της μάσκας. Αμφότερες προέρχονται από την PIAA, ενώ ο «εργάτης» προέρχεται από τον κατάλογο της Horntools. Προστατευτικά roll bars έχουν εξοπλίσει και το πίσω μέρος της καρότσας, συνεισφέροντας ακόμα περισσότερο σε ένα πιο στιβαρό σύνολο.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »