Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το εσωτερικό της νέας καμπίνας του Nissan Navara είναι πλήρως τροποποιημένο σχεδιαστικά, με αυξημένους χώρους για όλους τους επιβάτες.

Οι Double Cab εκδόσεις προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης για όλους τους επιβάτες…

… ενώ σημαντικά βελτιωμένος είναι και ο χώρος για τους πίσω επιβάτες.

Αντίστοιχα, στις εκδόσεις King Cab, οι πίσω θύρες ανοίγουν με αντίθετη φορά και απουσιάζει η μεσαία κολώνα του αμαξώματος.

Πέραν των «παραδοσιακών» αποθηκευτικών χώρων, π.χ. μεταξύ των εμπρός καθισμάτων…

… το νέο Navara προσφέρει αρκετές ακόμη «έξυπνες» λύσεις στο εσωτερικό του.

Ο πίνακας οργάνων είναι εντελώς νέος και ενσωματώνει μια έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών.

Αντίστοιχα, στην 7ιντση οθόνη αφής της κεντρικής κονσόλας προβάλλονται πολλαπλές ενδείξεις από διάφορες λειτουργίες του οχήματος (σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας κ.ο.κ.).

Πλήρως αναβαθμισμένη εμπειρία άνεσης και ασφάλειας

Το γεγονός και μόνο ότι η εξέλιξη των καθισμάτων για τον οδηγό και συνοδηγό έχει στηριχθεί σε τεχνολογίες και έρευνες της… NASA, υποδηλώνει την βαρύτητα που η Nissan έχει επιδείξει στους τομείς της άνεσης και ασφάλειας, για τους επιβαίνοντες στο νέο Navara. 
Ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου μοντέλου είναι εντελώς νέος και το σχεδιαστικό τμήματα της Nissan ξεκίνησε από… λευκό χαρτί για την σχεδίαση του ταμπλό, της κεντρικής κονσόλας, του δαπέδου αλλά και των καθισμάτων. 
Τόσο η ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί όσο και η συναρμολόγηση τους είναι σημαντικά βελτιωμένη ενώ έμφαση έχει δοθεί στην διασφάλιση των βέλτιστων λύσεων (σε χωρητικότητα και πρακτικότητα) αναφορικά με τους αποθηκευτικούς χώρους εντός της καμπίνας. 
Πέραν όμως της μείωσης των κραδασμών και των αεροδυναμικών θορύβων που γίνονται αντιληπτοί εντός της καμπίνας, κατά την κίνηση τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου, το νέο Navara υιοθετεί πλέον στοιχεία όπως ο ψηφιακός κλιματισμός 2 ζωνών, με το νέο σύστημα εξαερισμού για τα πίσω καθίσματα να διασφαλίζει υψηλότερο επίπεδο άνεσης σε όλους τους επιβάτες κατά τη διάρκεια του δρομολογίου. 
Φυσικά, περιττεύει να αναφέρουμε πως το νέο σύστημα πολυμέσων στη κεντρική κονσόλα, ενσωματώνει μια –μεγάλων διαστάσεων- έγχρωμη οθόνη αφής ενώ και στην έγχρωμη οθόνη του πίνακα οργάνων, προβάλλονται ενδείξεις όπως η λειτουργία Περιμετρικής Θέασης (Around View Moniton) του συστήματος NissanConnect.

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Nissan - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ