Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στα πολλαπλά γνήσια αξεσουάρ που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία περιλαμβάνονται και «heavy-duty» μεταλλικές επενδύσεις για το εσωτερικό της καμπίνας.

Το νέο Navara είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με διπλή (Double Cab) ή επιμηκυμένη (King Cab) καμπίνα επιβατών καθώς και εκδόσεις CC (καμπίνα – σασί) για την υποστήριξη πολλαπλών τύπων υπερκατασκευών.

Τέλος, χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα ραγών, ακόμη και τα πιο ακανόνιστα φορτία μπορούν να στερεωθούν χωρίς πρόβλημα από του χώρου φόρτωσης.

Πιο αποδοτικό από ποτέ

Δεδομένου ότι πρόκειται πρωτίστως για ένα σκληροτράχηλο ελαφρύ επαγγελματικό όχημα, το νέο NP300 Navara δεν θα μπορούσε παρά να εμφανίζεται σαφέστατα βελτιωμένο σε ότι αφορά στις μεταφορικές του δυνατότητες. 
Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του είναι πως πλέον είναι σε θέση να έλξει φορτία με φρένα, βάρους έως και 3.500 κιλών, την ίδια στιγμή που, οι διαστάσεις του χώρου φόρτωσης του έχουν αυξηθεί, όπως αντίστοιχα και το ωφέλιμο φορτίο που μπορεί να υποστηρίξει. 
Το ωφέλιμο μήκος των εκδόσεων Double Cab έχει αυξηθεί κατά 67 χλστ. σε σχέση με τον προκάτοχο του και πλέον ανέρχεται στα 1.578 χλστ. ενώ την ίδια στιγμή, οι εκδόσεις King Cab προσφέρουν χώρο φόρτωσης με μήκος 1.788 χλστ. 
Παράλληλα, η Nissan διατηρεί το πρωτοποριακό σύστημα ραγών εντός της καρότσας που περιλαμβάνει ειδικά κανάλια –βαρέως τύπου- στα πλευρικά τοιχώματα αλλά και το πίσω μέρος της καρότσας. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η στερεή πρόσδεση ακόμη και των πιο ακανόνιστων τύπων φορτίου. 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Nissan - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ