Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Nissan Navara έχει να επιδείξει μια σειρά προηγμένων ηλεκτρονικών συστήματος που ελέγχουν διαρκώς την οδική του συμπεριφορά κάτω από όλες τις συνθήκες.

Καινοτόμες τεχνολογίες στην υπηρεσία του επαγγελματία

Δεδομένουότι πρόκειται για ένα από τα πιο προηγμένα ελαφρά ημιφορτηγά όλων των εποχών, το νέο NP300 Navara έχει να επιδείξει πολλαπλές καινοτόμες τεχνολογίες που διευκολύνουν το έργο του οδηγού και την άνεση και ασφάλεια που απολαμβάνουν οι επιβάτες του. 
Χαρακτηριστικά αξίζει να αναφέρουμε την ύπαρξη συστημάτων όπως το «Around View Monitor» (Σύστημα Περιμετρικής Θέασης) και το «Forward Emergency Braking» (Σύστημα Αποφυγής Μετωπικής Πρόσκρουσης), που απαντώνται και στα πιο πρόσφατα crossover μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας. 
Στον εξοπλισμό ασφάλειας του μοντέλου συγκαταλέγονται συστήματα όπως τα HDC (Hill Descent Control) και HSA (Hill Start Assist) χωρίς να παραβλέπουμε την κάμερα οπισθοπορείας οι τους αισθητήρες υποβοήθησης της στάθμευσης. 
Επιπρόσθετα, το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (eLSD) βελτιώνει την οδική συμπεριφορά του οχήματος βασισμένο σε αισθητήρες που ελέγχουν συνεχώς την περιστροφή κάθε τροχού και στους δύο άξονες. 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Nissan - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ