Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο στιβαρό πλαίσιο του Nissan Navara, έχει συμβάλλει στη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς του οχήματος καθώς και στην αύξηση του ωφέλιμου φορτίου που μπορεί να υποστηρίξει.

Αντίστοιχα, η πίσω ανάρτηση των πέντε συνδέσμων, είναι μια καινοτομία για τα οχήματα της κατηγορίας των Pick-Up.

Πιο στιβαρό πλαίσιο, νέα ανάρτηση πέντε συνδέσμων

Το νέο NP300 Navara βασίζεται σε ένα στιβαρότερο πλαίσιο που αυξάνει σημαντικά την ακαμψία του ακόμη και κάτω από τις πιο απαιτητικές εκτός δρόμου συνθήκες, μεταφέροντας το μέγιστο δυνατό ωφέλιμο φορτίο. 
Παράλληλα, έχει βελτιωθεί κατακόρυφα και η οδική του συμπεριφορά, τόσο σε δύσβατες εκτός δρόμου περιοχές, όσο και στον αυτοκινητόδρομο με υψηλές ταχύτητες κίνησης. 
Η αιτία εστιάζεται στον πίσω άξονα του οχήματος και πιο συγκεκριμένα, στη νέα ανάρτηση πέντε συνδέσμων, μια καινοτομία για την αγορά των Pick-Up. 
Πέραν της σημαντικής βελτίωσης στο κράτημα και την ποιότητα κύλισης, η νέα αυτή ανάρτηση είναι ελαφρύτερη κατά 20 κιλά σε σχέση με τη λύση φύλλων σούστας της προηγούμενης γενιάς. 
Ειδικά στις εκδόσεις King Cab, η ανάρτηση ζυγίζει 7 κιλά λιγότερο και χάρη στη δομή της, συμβάλλει στη βελτίωση της γωνίας διαφυγής του πίσω τμήματος του αμαξώματος κατά 3,1%. 
Τέλος, σε συνδυασμό με τη μείωση του μήκους του μεταξονίου κατά 50 χλστ., επιφέρει τη βελτίωση και του κύκλου στροφής (μόλις 12,4μ.), επομένως και την ευελιξία του.

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Nissan - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ