Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τρία δημοφιλή μοντέλα που μπορείτε να εντάξετε στο δυναμικό της επιχείρησής σας με τη μέθοδο της μακροχρόνιας μίσθωσης και να λάβετε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τρία δημοφιλή μοντέλα που μπορείτε να εντάξετε στο δυναμικό της επιχείρησής σας με τη μέθοδο της μακροχρόνιας μίσθωσης και να λάβετε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Top 3 Leasing Deals για αγορά Επαγγελματικού

22.821 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2022)

Επιλέγουμε τρεις συμφέρουσες προτάσεις από την αγορά του leasing, τρία δημοφιλή επαγγελματικά μοντέλα από τις best-selling κατηγορίες, που μπορείτε να κάνετε δικά σας πληρώνοντας μονάχα ένα μηνιαίο μίσθωμα και το κόστος του καυσίμου.

Leasing επαγγελματικών με 173 ευρώ/μήνα!

  • Τρία best-seller μοντέλα από την ALD Automotive
  • Προνόμια με «360ο» υπηρεσίες
  • 1 Vanette (Fiorino) & 2 Van (Jumpy & Boxer)
  • Μηναίο μίσθωμα & ξενοιάζεις
 
Οι προτάσεις αυτού του μήνα, όπως αυτές διαμορφώνονται στην ελληνική αγορά της μακροχρόνιας μίσθωσης, δεν θα μπορούσαν να μην αφορούν σε τρεις δημοφιλείς κατηγορίες, αυτές των Vanettes και των Μεσαίων και Μεγάλων Vans. Δεν θα μπορούσαν, επιπλέον, να μην έχουν να κάνουν με καταξιωμένα μοντέλα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, ούτε φυσικά να προέρχονται από κάποια εταιρεία Leasing μικρού βεληνεκούς και κύρους.
 
Συνυπολογίζοντας όλα τα παραπάνω, καταλήξαμε στις τρεις πιο ελκυστικές προσφορές για τον μήνα Απρίλιο, που έχει να επιδείξει μία ηγέτιδα εταιρεία του κλάδου, η ALD Automotive. Από το σύνολο των προσφορών της, απομονώσαμε τα εξής μοντέλα: Citroen Jumpy, Fiat Fiorino και Peugeot Boxer.


Μάθετε τα προνόμια και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πελάτες τους οι σύγχρονες εταιρείες leasing και δείτε τη μίσθωση με άλλο μάτι...

Μάθετε τα προνόμια και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πελάτες τους οι σύγχρονες εταιρείες leasing και δείτε τη μίσθωση με άλλο μάτι...

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Leasing και ξενοιάζεις!

Έχει καταστεί πλέον σαφές πως η αγορά ενός νέου επαγγελματικού οχήματος δεν είναι μονόδρομος, καθώς μπορεί να προτιμηθεί η μακροχρόνια μίσθωση, μια λύση που επιλέγουν όλο και περισσότεροι επαγγελματίες, καθώς τους απαλλάσσει από την ανάγκη εκταμίευσης ενός σημαντικού ποσού για την αγορά ενός οχήματος.
 
Κυρίως, όμως, διώχνει από πάνω τους το βάρος του λειτουργικού μηναίου κόστους, καθώς με αυτόν τον τρόπο δεν τους αφορά η συντήρηση, η ασφάλιση, τα λάστιχα, οι φθορές, η οδική βοήθεια κ.ά. Το μόνο που πληρώνουν, δηλαδή, κάθε μήνα είναι το μίσθωμα -που προσαρμόζει στις δυνατότητές τους- και την αξία του καυσίμου.

Η λύση του «Οne stop solution»

Τα παραπάνω οφέλη ισχύουν σε υπερθετικό βαθμό στην περίπτωση που ο επαγγελματίας επιλέξει μια εταιρεία Leasing που έχει μια ολιστική προσέγγιση στο ζήτημα, προσφέροντας στους πελάτες της υπηρεσίες «360ο». Σε αυτή την περίπτωση, η εν λόγω εταιρεία συνδράμει στην αρχική έρευνα, προτείνοντας ενδεδειγμένες λύσεις για την κάθε εταιρεία. Στη συνέχεια αναλύει τα χαρακτηριστικά του οχήματος που ικανοποιεί τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία και του υποδεικνύει τις επιλογές του με βάση «χειροπιαστά» παραδείγματα.
 
Το πράγμα, όμως, δεν σταματάει εδώ καθώς κάποιος έμπειρος συνεργάτης της εταιρείας Leasing θα χειρίζεται όλα τα ζητήματα του στόλου της επιχείρησης, παρέχοντας την ίδια στιγμή συμβουλές καλής λειτουργίας και μόνιμη πρόσβαση σε reports για την καλύτερη δυνατή διαχείριση του στόλου. Η παραπάνω λύση «πακέτο» λοιπόν αποτελεί όχι μόνο μια ευκαιρία για την κάθε εταιρεία να διώξει από πάνω της οικονομικά βάρη και καθημερινά άγχη, αλλά ουσιαστικά η εταιρεία Leasing μετατρέπεται σε έναν πολύτιμη συνεργάτη-σύμβουλο του επιχειρηματία, ο οποίο μάλιστα δεν χρειάζεται καν να πληρώνει για τις υπηρεσίες που λαμβάνει.
 
Όλα τα παραπάνω αποτελούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας της ALD Automotive, η οποία προσφέρει πλήθος επιλογών στους υποψήφιους πελάτες της και μια σειρά από υπηρεσίες και προνόμια που δύσκολα μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.

Συνέχεια του άρθρου >>>