Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η αγορά δεν είναι μονόδρομος, καθώς υπάρχει και η επιλογή του Leasing, ειδικά αν προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις χρηματοδότησης και διαχείρισης οχημάτων.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η αγορά δεν είναι μονόδρομος, καθώς υπάρχει και η επιλογή του Leasing, ειδικά αν προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις χρηματοδότησης και διαχείρισης οχημάτων.

Αποκτάς επαγγελματικό, χωρίς τα έξοδά του! Και με πακέτο υπηρεσιών 360ο

7.968 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2022)

Αντί να ψάχνεις μόνος σου να βρεις τι όχημα καλύπτει τις ανάγκες σου, ποιες υπηρεσίες σου είναι απαραίτητες και με ποιες ενέργειες θα αναβάθμιζες την αποδοτικότητα της επιχείρησής σου, μπορείς να απευθυνθείς σε μία μόνο εταιρεία. Φυσικά 1 εταιρεία που μπορεί να σου προτείνει συμβουλευτική και λύση «πακέτο». Μία υπηρεσία «360ο» που θα σου γλιτώσει χρόνο και χρήμα.

Γιατί μία καλή πρόταση αγοράς με Leasing είναι «Οne stop solution»!

  • Γλιτώνεις χρόνο έρευνας, παίρνεις δωρεάν συμβουλευτική
  • Με Leasing, πληρώνεις μόνο μίσθωμα & ό,τι …καις
  • Κερδίζεις πρόσβαση & σε εργαλεία διαχείρισης στόλου
  • Καλύπτεσαι 24/7 – και στην έκτακτη ανάγκη
Η επιλογή για την απόκτηση ενός νέου επαγγελματικού οχήματος απαιτεί πολλά «μεροκάματα» αφιερωμένα καταρχάς στον χρόνο έρευνας, καθώς ο κάθε επαγγελματίας πρέπει πρώτα από όλα να καταγράψει με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες της επιχείρησής του. Να αποσαφηνίσει, δηλαδή, το είδος και των όγκο των φορτίων που πρέπει να μεταφέρει, σε τι αποστάσεις θα κινηθεί και σε ποια περιβάλλοντα θα δραστηριοποιείται, αλλά και να απαντήσει και σε πλήθος άλλων ερωτημάτων με βάση το είδος, το μέγεθος και την οικονομική κατάσταση της εκάστοτε εταιρείας.

Δείτε πώς μπορείτε να μισθώσετε τα Jumpy και Fiorino και παράλληλα να έχετε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την επιχείρησή σας.

Δείτε πώς μπορείτε να μισθώσετε τα Jumpy και Fiorino και παράλληλα να έχετε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την επιχείρησή σας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο πονοκέφαλος της έρευνας αγοράς

Αφού τα παραπάνω μπούνε σε σειρά, ξεκινάει ο «γολγοθάς» επιλογής του καταλληλότερου οχήματος, καθώς θα πρέπει πρώτα από όλα κάποιος να καταλήξει σε ποια κατηγορία επαγγελματικού οχήματος θα κινηθεί. Μπορεί, για παράδειγμα, να βρίσκεται ανάμεσα στην μακριά έκδοση ενός Vanette και στην κοντή ενός Μεσαίου Van. Αφού με το καλό καταλήξει στην κλάση, θα πρέπει να επιλέξει και το μοντέλο, με βάση την τιμή, τα χαρακτηριστικά, τις after-sales υπηρεσίες και φυσικά τα …γούστα του.
 
Και πάλι, όμως, δεν τελείωσε, καθώς θα πρέπει να επιλέξει τις υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του οχήματος, ειδικά αν αποτελεί μέλος ενός μικρού ή μεγάλου στόλου. Πού θα το ασφαλίσει, ποίος θα αναλάβει τη συντήρησή του, τι εργαλεία διαχείρισης στόλου χρειάζεται; Οι παραπάνω είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντηθούν, καθώς όλα αυτά επηρεάζουν σημαντικά το Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας (TCO) ενός οχήματος.

Η εναλλακτική του Leasing

Όλα τα παραπάνω, όμως, πλέον δεν είναι μονόδρομος, καθώς η αγορά των (επαγγελματικών και μη) οχημάτων, έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό, που ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να γλιτώσει από κόπο, χρόνο και φυσικά χρήμα!
 
Πρώτα από όλα η αγορά ενός οχήματος δεν είναι υποχρεωτική, καθώς μπορεί να προτιμηθεί η μακροχρόνια μίσθωση, μια λύση που επιλέγουν όλο και περισσότεροι επαγγελματίες, καθώς τους απαλλάσσει από την ανάγκη εκταμίευσης ενός σημαντικού ποσού για την αγορά ενός οχήματος. Κυρίως όμως διώχνει από πάνω τους το βάρος του λειτουργικού μηναίου κόστους, καθώς με αυτόν τον τρόπο δεν τον αφορά η συντήρηση, η ασφάλιση, τα λάστιχα, οι φθορές, η οδική βοήθεια κ.ά. Το μόνο που πληρώνει, δηλαδή, κάθε μήνα είναι το μίσθωμα -που προσαρμόζει στις δυνατότητές του- και το καύσιμο που καίει! Συνέχεια του άρθρου >>>