Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Top υπηρεσίες συντήρησης, Mercedes !

4.759 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2020)

Με ιστορία 50 ετών και καλή φήμη για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών συντήρησης & εξειδίκευση σε βαρέα, μεσαία και van οχήματα Mercedes. H Tsigrimas Service!

Πάνω από 5 δεκαετίες η Tsigrimas Service εγγυάται  την άριστη συντήρηση του Mercedes οχήματος σας. Με υψηλή εξειδίκευση στην επισκευή και την περιοδική συντήρηση των Premium οχημάτων της δημοφιλούς Mercedes.

Kοινοποίησε το »

Παρέχει υπηρεσίες συντήρησης, προετοιμασίας ΚΤΕΟ, Service, επισκευές κινητήρων-κιβωτίων ταχυτήτων και διαφορικών.

Προϋπηρεσία στο service φορτηγών για πάνω από 50 χρόνια
Η εταιρεία Αφοί Τσιγριμά ΟΕ είναι εξέλιξη μιας επιχείρησης με την επωνυμία "Τσιγριμάς Γεώργιος" η οποία έκανε τα πρώτα της βήματα στις αρχές του 1970.
Ιδρυτικό μέλος ήταν ο ίδιος ο Τσιγριμάς Γεώργιος, ο οποίος κατείχε την τεχνογνωσία και την πολυετή πείρα στην κατηγορία των μικρών, μεσαίων και μεγάλων αυτοκινήτων MERCEDES.
Μετά από 50 χρόνια συνεχούς πορείας το συνεργείο έχει εδραιωθεί ως ένα από τα πιο υπεύθυνα και ασφαλή ως προς τις υπηρεσίες που παρέχει στον κλάδο των φορτηγών αυτοκινήτων.
Εμπειρία ,τεχνογνωσία, τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα,μεράκι και αγάπη για αυτή τη δουλειά τους έχουν κάνει να ξεχωρίζουv στον κλάδο. Να σημειωθεί πως η επιχείρηση επενδύει και σε νέες εγκαταστάσεις !


Στόχος της Tsigrimas Service είναι:  

  • η βελτίωση συνεχώς των υπηρεσιών και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών
  • η εξυπηρέτηση στο δρόμο όταν αυτό κριθεί απαραίτητο, με το κατάλληλα εξοπλισμένο κινητό συνεργείο 
  • η καθοδήγηση για οδική βοήθεια οταν πρέπει το  όχημα να μεταφερθεί στον χώρο του συνεργείου
  • η τηλεφωνική στήριξη στον πελάτη όποια ώρα του εικοσιτετραώρου χρειαστεί είναι για αδιαπραγμάτευτη τακτική τους

Οι διάδοχοι της εταιρείας Τσιγριμάς είναι άρτια καταρτισμένοι και με προσήλωση, αγωνίζονται καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την συνεχή ανοδική πορεία τους.

Στην επίτευξη αυτού του στόχου έχει συντελέσει: 

  • η συνεχείς παρακολούθηση σεμιναρίων του εργατικού δυναμικού από έμπειρους και εξειδικευμένους πτυχιούχους της MERCEDES BENZ
  • η συνεχείς ανίχνευση για της τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και η αγορά τους με σκοπό την ακριβέστερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών
  • η άμεση ανταπόκριση και επίλυση τυχών προβλημάτων στον δρόμο των πελατών.


Κλειδί της ανοδικής πορείας της Tsigrimas Service είναι η εμπειρία τόσων χρόνων σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία του σήμερα και την συνεχή κατάρτιση.
                                                                                       Καλέστε: 2104920408

Επιπρόσθετα μπορούν να προσφέρουμε άμεση επικοινωνία με οδική βοήθεια για την μεταφορά του οχήματος σας στο χώρο τους με απόλυτα ασφαλή μέσο.

  • στην ποιότητα της δουλειάς 
  • στην ασφάλεια - εγγύηση των εργασιών
  • στην πρόληψη – προστασία του πελάτη 
Υπηρεσίες της Tsigrimas Service 
Η εταιρεία ειδικεύεται αποκλειστικά σε φορτηγά οχήματα diesel Μercedes-Benz. To συνεργείο καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός φορτηγού οχήματος άμεσα. Ο χώρος είναι συμβεβλημένος με τον πιο άρτιο, αξιόπιστο, αλλά και εξελιγμένο εξοπλισμό. Με το γεγονός αυτό δίνουν στους πελάτες το καλύτερο συνδυαστικό αποτέλεσμα, δηλαδή εξοικονόμηση χρόνου με ασφάλεια αλλά και λειτουργικά αποτελέσματα.
Η συντήρηση ενός οχήματος στο χώρο της Tsigrimas Service αποτελεί την εγγύηση για την ασφάλεια του οχήματός σας, αλλά και την αποφυγή ζημιών δημιουργώντας προβλήματα στον επαγγελματικό σας χώρο και χρόνο.
  • Διαγνωστικός εγκέφαλος STAR DIAGNOSIS COMPACT4
Αποκλειστικά σε συνεργασία με την Mercedes-Benz, μοναδικό για την διασφάλιση του επιπέδου αλλά και της ποιότητας της εργασίας τους.
  • Διαγνωστικός εγκέφαλος BOSCH DIAGNOSIS KTS 650
Φορητή μονάδα διάγνωσης εγκεφάλων Bosch KTS 670. Εμπεριέχει λειτουργίες για κάθε περίπτωση διάγνωσης και προσφέρει πλήρη εξοπλισμό για περίπλοκες μετρήσεις.
  • Ηλεκτρονική ευθυγράμμιση αυτοκινήτων φορτηγών-επιβατηγών CORGHI EXACT 7000
Ασύρματη ευθυγράμμιση με κεντρική μονάδα pc. Διαθέτει αισθητήρια(4) με υπέρυθρο CCD και απεριόριστη αυτονομία χάρη στο αποσπώμενο πακέτο μπαταριών. Επιπλέον τράπεζα δεδομένων αυτοκινήτων, φορτηγών, λεωφορείων σε σύνολο πάνω από 18000 όλων των εταιριών.
  • Μονάδα ελέγχου καυσαερίου ΒΕΑ 350 BOSCH
Αποτελείται από την απλή συσκευή ελέγχου καυσαερίων CO (μονοξειδίου) στον σταθμό ανάλυσης καυσαερίων ελεγχόμενο από υπολογιστή. Ένα λογισμικό ελέγχου εύρου φάσματος προσαρμοσμένο στις νομοθετικές διατάξεις.
  • Μονάδα ελέγχου συστημάτων κλιματισμού ACS 753 BOSCH
Αποτελεί τον βέλτιστο έλεγχο για τέλειο κλιματισμό. Το ACS 753 είναι κατάλληλο για πλήρως αυτοματοποιημένη εργασία συντήρησης και επισκευής για την πλειοψηφία των συστημάτων κλιματισμού των αυτοκινήτων ΙΧ αλλά και φορτηγών.
  • Αναλαμβάνουν την διεκπεραίωση του ελέγχου ΚΤΕΟ του φορτηγού οχήματος σας

TSIGRIMAS SERVICE
Καλέστε: 2104920408
Δείτε:  www.tsigrimas-service.gr
 

Kοινοποίησε το »