ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Urbino 12: Βραβείο καινοτομίας για το ηλεκτρικό λεωφορείο της Solaris!

(23/10/2024)
Urbino 12: Βραβείο καινοτομίας για το ηλεκτρικό λεωφορείο της Solaris!

-Η διάκριση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Sustainable Bus Awards»
-Χωράει 100 άτομα (41 καθήμενους) & έχει αυτονομία 600 χλμ
-Με διαφορετικές επιλογές φόρτισης, πληροί πολλές από τις προδιαγραφές ασφαλείας

Η διάκριση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Sustainable Bus Awards»

Ύστερα από τη βράβευση του υδρογονοκίνητου αρθρωτού λεωφορείου, Solaris Urbino 18, ως «International Bus of the Year» στην IAA Transportation 2024, μια νέα διάκριση ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τις διακρίσεις της Solaris Bus & Coach.
Ο λόγος για το ηλεκτροκίνητο Urbino 12, με αρθρωτή κίνηση, που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Urban» (βλ. «Αστικό») των βραβείων «Sustainable Bus Awards 2025», τον διεθνή διαγωνισμό δηλαδή που αναγνωρίζει τα πιο καινοτόμα και βιώσιμα αστικά και περιαστικά λεωφορεία που εισάγονται στην ευρωπαϊκή αγορά.
Μάλιστα, η κριτική επιτροπή για τη φετινή εκδήλωση αποτελούνταν από εκπροσώπους που προέρχονταν από ορισμένα από τα κορυφαία περιοδικά του κλάδου σε όλη την Ευρώπη, όπως τα: Auto Tekniikka ja Kuljetus (Φινλανδία), Autobus (Ιταλία), Bus & Coach Buyer (Ηνωμένο Βασίλειο), Carrilbus (Ισπανία), Infobus (Πολωνία), Infotrucker (Ρουμανία), Magyarbusz (Ουγγαρία), Mobily-Cités (Γαλλία), Omnibus News (Γερμανία) και Revija Tranzit (Σλοβενία).
Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Solaris Bus & Coach, Javier Iriarte, δήλωσε πως: «Είμαι υπερήφανος για την επιτυχία του ηλεκτρικού λεωφορείου Solaris Urbino 12, το οποίο αποτελεί λύση για βιώσιμες δημόσιες μεταφορές και συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Ως ηγέτης στην ευρωπαϊκή αγορά λεωφορείων με μηδενικές εκπομπές ρύπων, συμπεριλαμβανομένων τόσο των ηλεκτρικών όσο και των επιλογών υδρογόνου, πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτό είναι το μέλλον των δημόσιων μεταφορών».
 

Συνέχεια του άρθρου >>>