Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Volta Trucks: Συνεργασία με τη Siemens

Volta Trucks: Συνεργασία με τη Siemens

3.260 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2022)

Η Volta Trucks είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και παρόχους υπηρεσιών πλήρως ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων και πρόσφατα, ολοκλήρωσε τις πρώτες αξιολογήσεις οδήγησης πελατών του πρωτότυπου προπαραγωγής Volta Zero.

Ολοκλήρωσε τις πρώτες δοκιμές

Με αυτόν τον τρόπο η Volta έδωσε στους πελάτες της την πρώτη εμπειρία από φορτηγό μεσαίας χρήσης μηδενικών εκπομπών καυσαερίων -το οποίο σχεδιάστηκε για αστική εφοδιαστική χρήση- δίνοντας την πρώτη γεύση για την απόδοση του οχήματος, την οδηγοκεντρική καμπίνα του και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά ασφαλείας.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πάνω από 1.500 test drives σε όλη την Ευρώπη

Οι αξιολογήσεις πραγματοποιήθηκαν σε δοκιμαστικούς χώρους στο Παρίσι, τη Μαδρίτη, το Μιλάνο, το Selm στη Γερμανία και το Millbrook στην Αγγλία, συμπληρώνοντας πάνω από 1.500 test drives από οργανισμούς και διεθνή μέσα ενημέρωσης πριν κάνει την εμφάνισή του στην αγορά, με τα πρώτα δοκιμαστικά πρωτότυπα να βγαίνουν ήδη από τη γραμμή παραγωγής στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Steyr της Αυστρίας.
 

Volta και Siemens ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Volta Trucks και η Siemens Smart Infrastructure υπέγραψαν συνεργασία για την παροχή ολοκληρωμένης υποδομής και λογισμικού φόρτισης. Κοινός τους στόχος η απλοποίηση, η απομάκρυνση του κινδύνου και η επιτάχυνση της μετάβασής τους στην ηλεκτροκίνηση του εμπορικού στόλου. Η στρατηγική συνεργασία επιδιώκει να συνδυάσει την ιδέα της Volta Trucks για την ηλεκτροκίνηση του στόλου επαγγελματικών οχημάτων και τη παγκόσμια εμπειρία της Siemens στις λύσεις υποστήριξης ηλεκτρικών οχημάτων. Αυτή περιλαμβάνει συστήματα ελέγχου λογισμικού, ηλεκτροδότηση εγκαταστάσεων, υποδομή φόρτισης, διαχείριση ενέργειας, κτιριακό εξοπλισμό και χρηματοδότηση έργων. Η συνεργασία θα υποστηρίξει τους πελάτες της Volta Trucks παρέχοντας υποδομές για πλήρη ηλεκτροκίνηση σύμφωνα με τις επιχειρησιακές τους ανάγκες.
 

H Volta Trucks μπαίνει δυναμικά στην αγορά!
Θα πρωτοστατήσει στο χώρο των φορτηγών μεσαίας χρήσης μηδενικών εκπομπών.
Ολοκλήρωσε τις πρώτες δοκιμές με πελάτες και διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Με πάνω από 1.500 test drives σε όλη την Ευρώπη.
Ενώνει τις δυνάμεις της με τη Siemens.
Πιστεύεις θα τα καταφέρει να εδραιωθεί στο χώρο ή ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »