Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δομικές αλλαγές με στόχο την καλύτερη αποδοτικότητα

12.861 Επισκέψεις στο άρθρο (29/7/2019)

Μέχρι πρότινος, το Navara εφοδιάζονταν με ανάρτηση πέντε συνδέσμων για τον πίσω άξονα μόνο στις 5θέσιες –διπλοκάμπινες- εκδόσεις του ωστόσο, πλέον ο ιδιοκτήτης θα μπορεί να αποκτήσει με αυτήν τη διάταξη και στις εκδόσεις King Cab (επιμηκυμένη καμπίνα).
Πέραν της βελτίωσης της οδικής συμπεριφοράς του οχήματος, η νέα ανάρτηση επιφέρει και μείωση του συνολικού απόβαρου με το ωφέλιμο φορτίο για τις εκδόσεις King Cab να αυξάνεται έως και κατά 46 κιλά, αναλόγως της έκδοσης.
Παράλληλα, η ενεργητική ασφάλεια που προσφέρει αναβαθμίζεται λόγω της υιοθέτησης δισκοφρένων σε όλους τους τροχούς (μέχρι πρότινος ταμπούρα πίσω), με τις πλάκες του εμπρόσθιου άξονα να αυξάνονται σε διάμετρο κατά 4 χλστ.
Αυτό φυσικά επιφέρει μείωσης της μέγιστης απαιτούμενης απόστασης για την πλήρη ακινητοποίηση του οχήματος ενώ, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, μειώνεται κατά 40% και η απαιτούμενη ενέργεια πέδησης.
Παράλληλα, η διαδρομή της ανάρτησης έχει αυξηθεί κατά 25 χλστ. στον πίσω άξονα, βελτιώνοντας μεταξύ άλλων και την γωνία αποχώρησης κατά την κίνηση σε εκτός δρόμου διαδρομές.