Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing
ZF: Παρουσιάζει την τελευταία γενιά ηλεκτροκινητήρων

ZF: Παρουσιάζει την τελευταία γενιά ηλεκτροκινητήρων

2.500 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2022)

Η ZF παρουσιάζει την τελευταία γενιά ηλεκτροκινητήρων για επιβατικά και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, θέτοντας νέα πρότυπα μέσω της εξαιρετικής ισχύς και της ενεργειακής απόδοσης.

Υψηλότερη απόδοση, περισσότερη ισχύς & μικρότεροι χρόνοι φόρτισης

Η ZF μπορεί και επιτυγχάνει τις παραπάνω επιδόσεις, χάρη στις πολυάριθμες καινοτομίες της τόσο σε επίπεδο εξαρτημάτων όσο και σε επίπεδο συστήματος. Σε αυτές περιλαμβάνονται  η συμπαγής σχεδίαση των μονάδων δίσκου, η "διακεκριμένη προσέγγιση" στα ηλεκτρονικά ισχύος και η χρήση υλικών που εξοικονομούν πόρους, γεγονός που καθιστά επίσης πιο βιώσιμη την παραγωγή των μονάδων δίσκου. Ως αποτέλεσμα, οι τελικούς πελάτες απολαμβάνουν τις νέες τεχνολογίες που προσφέρουν υψηλότερη απόδοση, περισσότερη ισχύ και μικρότερους χρόνους φόρτισης.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

2 εκατ. ηλεκτροκινητήρες Made by ZF

Μεταξύ άλλων, η ZF αναπτύσσει και παράγει τεχνολογίες για την κινητικότητα του μέλλοντος. Μέχρι στιγμής, από τις γραμμές έχουν παραχθεί δύο εκατομμύρια ηλεκτροκινητήρες και το ηλεκτρικό σύστημα οχημάτων υψηλής τάσης με τεχνολογία 800 volt, το οποίο θα μπει σε σειρά παραγωγής φέτος. Όλα αυτά, δείχνουν πως η ZF δίνει το ρυθμό στη δυναμική αγορά της ηλεκτροκίνησης και επεκτείνει περαιτέρω τον ρόλο της ως ηγέτης τεχνολογίας και καινοτομίας.
 

Νέα γενιά ηλεκτροκινητήρων βασισμένοι σε «σπονδυλωτή» ιδέα

Η ZF αναπτύσσει ήδη την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων της για καθαρά ηλεκτρονικά αυτοκίνητα με γνώμονα τις λειτουργίες που επιθυμούν οι πελάτες και οι τελικοί χρήστες. Προκειμένου να ανταποκριθεί καλύτερα και γρηγορότερα στην εξαιρετικά διαφοροποιημένη ζήτηση της αγοράς, ο τεχνολογικός Όμιλος παρουσίασε μια νέα γενιά ηλεκτροκινητήρων που βασίζονται σε μια σπονδυλωτή συνολική ιδέα με ηλεκτρικό κινητήρα, μετατροπέα, κιβώτιο ταχυτήτων και λογισμικό. «Εστιάζουμε σε τρία βασικά συστήματα που ανταποκρίνονται στις βασικές απαιτήσεις των πελατών μας, δηλαδή στην αποδοτικότητα, την απόδοση και το κόστος, ακόμη και στην τυπική έκδοση», εξηγεί ο Markus Schwabe, Product Line Manager Electrified Powertrain Systems.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »