Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μη χάσετε στο επόμενο τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών, την πρώτη δοκιμή του νέου Citroen Jumpy επί ελληνικού εδάφους.

Aρτιος επαγγελματίας!

2.981 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2017)

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών που κυκλοφορεί σύντομα σας προσφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις μας πίσω από το τιμόνι της νέας γενιάς του Citroen Jumpy Van!

Πλήρως ανανεωμένη σε όλους τους τομείς, η νέα γενιά του Citroen Jumpy αποτελεί μια ιδανική επιλογή για μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών που αφορούν στις αστικές διανομές προϊόντων και όχι μόνο.
Με πολλαπλά μήκη αμαξώματος και μεταξονίου, χώρο φόρτωσης με 4.026 χλστ. και ωφέλιμο όγκο φόρτωσης έως 6,6 κ.μ., το νέο Citroen Jumpy διακρίνεται για τη μεγάλη ευελιξία αλλά και τον υπερπλήρη κατάλογο εξοπλισμού αναφορικά με την άνεση και ασφάλεια που προσφέρει στους επιβάτες του.
Παράλληλα, oι επιλογές στην γκάμα των πετρελαιοκινητήρων του περιλαμβάνουν μηχανικά σύνολα «BlueHdi» με χωρητικότητα 1,6 ή 2,0λτ. που αποδίδουν ισχύ από 95 – 150 ίππους, με μέση κατανάλωση καυσίμου από 5,1λτ./100χλμ. και εκπομπές CO2 από 133 g/km.