Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η 5η γενιά του Fiat Doblo θα προσφέρεται σε μια εκτενέστατη γκάμα εκδόσεις με δύο μήκη αμαξώματος και μεταξονίου καθώς και δύο ύψη οροφής.

στην Ιταλία για το νέο Fiat Doblo Cargo

13.338 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2015)

Με περισσότερες από 1,4 εκ. πωλήσεις από το 2000 όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε, το Fiat Doblo Cargo θεωρείται –και όχι άδικα- το κορυφαίο σε μεταφορικές διαστάσεις μοντέλο της κατηγορίας των Vanette. Πλέον, η 5η γενιά του η οποία αναμένεται σύντομα και στην ελληνική αγορά, εμφανίζεται βελτιωμένη παντού, με σαφέστατες αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς.

Η 5η γενιά του Doblo παρουσιάστηκε επίσημα στη πρόσφατη IAA του Ανοβέρου, το φθινόπωρο του 2014 ενώ, πρόσφατα, η Fiat, παρουσίασε τον νέο εκπρόσωπο της, σε επιβατικές και επαγγελματικές εκδόσεις, στους εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου, στην Ιταλία.
Όπως και οι προηγούμενες γενιές του, το νέο Doblo θα είναι διαθέσιμες με πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος και μεταξονίου καθώς και σε εκδόσεις με ανοικτή καρότσα (Work-Up) αλλά και σε εκδόσεις καμπίνας – σασί (C+C), ωστόσο, οι τελευταίες σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν αναμένεται να εισαχθούν στη χώρα μας.
Σε κάθε περίπτωση, το νέο Doblo αναμένεται να μεταβάλλει άρδην εκ νέου τα δεδομένα στην κατηγορία των Vanette καθώς, πέραν των εξαιρετικών μεταφορικών του δυνατοτήτων, που παραμένουν οι κορυφαίες σε αυτήν την κατηγορία ελαφρών επαγγελματικών, εμφανίζει σημαντική βελτίωση σε τομείς όπως η οδική συμπεριφορά, η άνεση των επιβατών, η χρηστικότητα και η αποδοτικότητα.
Χαρακτηριστικά αξίζει να αναφέρουμε πως, το Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας του οχήματος έχει μειωθεί δραστικά ενώ, συγκεκριμένες εκδόσεις με την ονομασία «EcoJet» εμφανίζουν μειωμένη κατανάλωση καυσίμου έως και κατά 15%!
Τέλος, η γκάμα των μηχανικών του συνόλων περιλαμβάνει επιλογές με καύσιμο το πετρέλαιο, την αμόλυβδη βενζίνη ή το φυσικό αέριο, που καλύπτουν τις προδιαγραφές της Euro6.