Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Επιβάλλεται εξαρχής

6.557 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2016)

Με ιστορία ενός αιώνα στην εξέλιξη και κατασκευή πετρελαιοκινητήρων και αποδοτικών επαγγελματικών οχημάτων, η Isuzu Motors Limited προσφέρει στην ελληνική αγορά, μια από τις αρτιότερες προτάσεις στην κατηγορία των Pick-Up, το νέο D-Max. Επιπρόσθετα, οι νέες εκδόσεις «LS», καταφέρνουν να… καμουφλάρουν διακριτικά, τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του με την πληρότητα του εξοπλισμού τους!

Το Isuzu D-Max αποτελεί μια από τις πληρέστερες προτάσεις Pick-Up και στην ελληνική αγορά καθώς προσφέρεται με τρεις τύπους καμπίνας (Regular, Extended ή Crew) και μια ιδιαίτερα ελκυστική και επιβλητική σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού. 
Πέραν όμως του… πολιτισμένου χαρακτήρα που του προσδίδουν οι πολλαπλές ηλεκτρονικές ευκολίες σε επίπεδο εξοπλισμού (τόσο άνεσης όσο και ασφάλειας), το D-Max δεν παύει να είναι ένα σκληροτράχηλο επαγγελματικό όχημα που έχει εξελιχθεί για να ικανοποιήσει απολύτως, ακόμη και τις πιο απαιτητικές χρήσεις. 
Χαρακτηριστικά, αξίζει να αναφέρουμε πως, όλες ανεξαιρέτως οι εκδόσεις του, προσφέρουν τη δυνατότητα μεταφοράς ωφέλιμου φορτίου άνω των 1.050 κιλών (μέγιστο 1.155 κιλών) ενώ η ελκτική του ικανότητα ανέχεται έως και στα 3.500 κιλά για trailers με φρένα!