Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα -σκληροτράχηλη- πρόταση για τον επαγγελματία

7.935 Επισκέψεις στο άρθρο (26/7/2018)

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων ελαστικών που -από τις αρχές του έτους- η BFGoodrich προσφέρει και για τον κλάδο των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων, είχαμε την ευκαιρία να μεταβούμε στο Ζαλάου (Ρουμανία) για να παρακολουθήσουμε την διαδικασία κατασκευής τους, στη γραμμή παραγωγής της –μητρικής- Michelin.

Χωρίς αμφιβολία, το όνομα της εταιρείας ελαστικών BFGoodrich κατά τη διάρκεια των τελευταίων 100 ετών έχει συνδυαστεί με την παραγωγή σκληροτράχηλων και άκρως αποδοτικών ελαστικών για οχήματα εκτός δρόμου, καθώς εκεί είναι που τα προϊόντα της εταιρείας έχουν αποδείξει την εντυπωσιακή ανθεκτικότητα και τις επιδόσεις που προσφέρουν, κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες.
Αυτό που ίσως πολλοί δεν γνωρίζουν ωστόσο είναι πως, από τις αρχές του 2018, η εν λόγω θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Michelin, προσφέρει και ελαστικά για τον κλάδο των φορτηγών και λεωφορείων και στην ελληνική αγορά, τα οποία διακρίνονται για την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα τους.
Όπως θα δείτε και παρακάτω, στην παρούσα φάση η BFGoodrich έχει να επιδείξει μια πληρέστατη γκάμα επιλογών (τόσο ως προς τον τύπο όσο και ως προς τις διαστάσεις) για οχήματα που πραγματοποιούν δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων, περιφερειακές διαδρομές, δρομολόγια εντός της πόλης και φυσικά, όλα τα παραπάνω, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

Νέα ελαστικά για τον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων
Όπως προαναφέραμε, η BFGoodrich προσφέρει από την αρχή του 2018 και επί ελληνικού εδάφους, μια πληρέστατη γκάμα ελαστικών για όλους τους τύπους επαγγελματικών οχημάτων που αφορούν φυσικά στον κατευθυντήριο, τον κινητήριο και τους φερόμενους άξονες.
Τα εν λόγω ελαστικά παράγονται στην Ευρώπη και έχουν εξελιχθεί ειδικά για τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν στο ευρύτερο οδικό δίκτυο της ΕΕ και τις αντίστοιχες προδιαγραφές των οχημάτων.
Η νέα γκάμα ελαστικών της BFGoodrich είναι διαθέσιμη για τέσσερις συνολικά διαστάσεις ζάντας (15, 17,5, 19,5 και 22,5 ιντσών), καλύπτοντας ουσιαστικά όλους τους βασικούς τομείς της αγοράς φορτηγών.
Τα εν λόγω ελαστικά φέρουν πιστοποίηση M + S και/ή 3PMSF προκειμένου να διατηρούν αναλλοίωτα τα επίπεδα πρόσφυσης και την κινητικότητα – αποδοτικότητα τους ακόμη και στις πιο αντίξοες κλιματολογικές και καιρικές συνθήκες.
Ας τα δούμε αναλυτικά: