Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Partner αποτελεί την ιδανική λύση για τον σύγχρονο επαγγελματία που αναζητά ένα ποιοτικό, αξιόπιστο και ασφαλές ελαφρύ επαγγελματικό…

… το οποίο χάρη στις μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες και την ευελιξία του, έχει ήδη αποσπάσει πολλαπλές διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Van της χρονιάς & σε super τιμή! ΜΟΝΟ 13.710 ευρώ

30.064 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2019)

4 λόγοι γιατί το International Van of the year της Peugeot κερδίζει και ως Best Value for money επιλογή, την προτίμηση των επαγγελματιών!

Ο όγκος των μεταφορών εντός της πόλης αυξάνεται με γεωμετρικούς ρυθμούς σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ την ίδια στιγμή, αυξάνεται η πίεση για συνεχώς μικρότερους χρόνους παράδοσης (προϊόντων ή υπηρεσιών), μείωση του περιβαλλοντικού «αποτυπώματος» των επιχειρήσεων και φυσικά, του συνολικού κόστους των διαδικασιών που απαιτούνται για αυτές.
Με βάση όλα τα παραπάνω, μια επιχείρηση π.χ. ταχυμεταφορών, ή ένας επιτηδευματίας που ασχολείται με την μεταφορά του εξοπλισμού ή/και του προσωπικού (τεχνικοί) που απαιτούνται για τις δραστηριότητες του, έχει την ανάγκη ενός ευέλικτού με βάση τις διαστάσεις του, φιλικού προς το περιβάλλον, οικονομικού σε χρήση και με μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες «συνεργάτη» που θα τον βγάλει… ασπροπρόσωπο σε βάθος χρόνου χάρη στην αποδεδειγμένη αξιοπιστία του.
Όλα τα παραπάνω ωστόσο, αποτελούν, ορισμένα μόνο, από τα βασικότερα γνωρίσματα της νέας γενιάς του Peugeot Partner Van, ενός μοντέλου που έχει κερδίσει ήδη τον τίτλο του «International Van of the Year 2019» σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και του «Best Vanette 2019» στα βραβεία «Best Pro Car» του Auto Τρίτη Επαγγελματικά.