Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Peugeot Partner παραπέμπει άμεσα σε επιβατικό όχημα στους τομείς της σχεδίασης, της ποιότητας, της άνεσης και φυσικά της ασφάλειας.

Πέραν του πληρέστατου εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και προηγμένα συστήματα πολυμέσων με οθόνη αφής…

… έχουν προβλεφθεί πολλαπλοί έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι, τόσο στο ταμπλό και στο εσωτερικό των θυρών…

… όσο και στην οροφή της καμπίνας.

Χάρη στην δυνατότητα αναδίπλωσης της πλάτης αμφότερων των καθισμάτων για τους έως και δύο συνοδηγούς…

… το εσωτερικό του νέου Partner μπορεί να… μεταμορφωθεί σε ένα «γραφείο επί τροχών» με πολλαπλές ανέσεις.

Ενα «γραφείο επί τροχών» για έως και τρεις επιβάτες!

30.066 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2019)

Οι πολλαπλοί αποθηκευτικοί χώροι και η ευμετάβλητη δομή του μονού ή διπλού καθίσματος για τον συνοδηγό, αποτελούν σημαντικό κριτήριο επιλογής ενός ελαφρού επαγγελματικού πόλης. Το νέο Peugeot Partner παρέχει στον κάτοχο του τη δυνατότητα πλήρους εξατομίκευσης, αναλόγως της χρήσης ή και των περιστάσεων.
Με πολλαπλές θήκες στο εσωτερικό των θυρών, το ταμπλό, την κεντρική κονσόλα ή και την οροφή, δεν υπάρχει προσωπικό ή μη αντικείμενο (μεγάλο ή μικρό, έγγραφο, δοχείο υγρών (ποτήρι, μπουκάλι) κ.ο.κ., που να μην βρει την –σωστή- θέση στο εσωτερικό της καμπίνας του γαλλικού Vanette.
Παράλληλα, η πλάτη αμφότερων των καθισμάτων για τους συνοδηγούς μπορεί να αναδιπλωθεί με την κεντρική να μετατρέπεται σε ένα πολυχρηστικό τραπεζάκι και την δεξιά να υποχωρεί στο δάπεδο, διασφαλίζοντας την επέκταση του ωφέλιμου μήκους του χώρου φόρτωσης.
Παράλληλα, εκτός της αξιοπιστίας που διασφαλίζουν σε βάθος χρόνου τα ποιοτικά υλικά και οι ανθεκτικές στην σκληρή χρήση επενδύσεις, πληρέστατος είναι και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας καθώς περιλαμβάνει μετωπικούς αερόσακους, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, ηλεκτρικό χειρόφρενο, λειτουργία Mirror Screen (αναλόγως της έκδοσης) για σύνδεση με smartphone ή tablet, σύστημα δορυφορικής πλοήγησης κ.ο.κ.
Επιπρόσθετα, η σχεδίαση που βασίζεται στο πρότυπο «Peugeot i-Cockpit®» προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον οδηγό χάρη στο μικρό σε διαστάσεις τιμόνι με τα ενσωματωμένα χειριστήρια, τη μεγάλη οθόνη αφής (8 ίντσες), τον ευκρινή πίνακα οργάνων κ.ά., χωρίς να παραβλέπουμε την εξαιρετική ηχομόνωση της καμπίνας.