Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Pick-Ups που δεν «πίνουν και δεν καπνίζουν»

20.412 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2019)

Τα Pick-Ups προσφέρονται σε εκδόσεις κινητήρων από 1,9 – 3,0λτ. και μέγιστη απόδοση από 150 – 258 ίππους. Τα εν λόγω μηχανικά σύνολα διακρίνονται ωστόσο και για τον… οικολογικό τους χαρακτήρα δεδομένου ότι, η μέση κατανάλωση καυσίμου τους είναι αρκετά περιορισμένη.

Τ α οχήματα της κατηγορίας των Pick-Up, εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα σε πολλές περιπτώσεις με θηριώδεις πετρελαιοκινητήρες έως και 3,0λτ. (V6), όπως π.χ. η Mercedes-Benz X-Class. 
Ωστόσο, παρά τον αυξημένο κυβισμό και τις εξαιρετικές επιδόσεις που προσφέρουν, τα εν λόγω μηχανικά σύνολα, χάρη στην αλματώδη εξέλιξη της τεχνολογίας και των επιμέρους μηχανικών τους τμημάτων, είναι πλέον σε θέση να πληρούν τις αυστηρότερες των προδιαγραφών ρύπων, διασφαλίζοντας και μια περιορισμένη μέση κατανάλωση καυσίμου, σύμφωνα πάντα με τα όσα ανακοινώνουν οι κατασκευαστές. 
Λαμβάνοντας υπόψη φυσικά το γεγονός ότι, η κίνηση με πλήρες φορτίο αλλά και η χρήση του συστήματος 4κίνησης, αυξάνει τη μέση κατανάλωση καυσίμου. Στις προτάσεις του μήνα 3 Pick-Up που διακρίνονται για την αποδοτικότητα των μηχανικών τους συνόλων.