service - service

Όπως κάθε φίλτρο έτσι και το DPF πρέπει σε τακτά διαστήματα να καθαρίζεται, να αδειάζει εν προκειμένω, για να συνεχίσει να λειτουργεί. Αυτή η διαδικασία λέγεται αναγέννηση.

Αυτά είναι τα μυστικά του φίλτρου DPF

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022

Γνωρίζεις τη σημασία του φίλτρου μικροσωματιδίων (DPF); Ξέρεις τα συμπτώματα και τα μυστικά της διαδικασίας αναγέννησής του ώστε να μην «μπουκώνει» ο πετρελαιοκινητήρας; Πότε πρέπει να επισκεφθείς τους ειδικούς; Δες αυτά και άλλα πολλά στο αφιέρωμά μας και γλίτωσε χρήματα.

Μάθετε από τους ειδικούς πώς να διατηρήσετε σε καλή κατάσταση το αυτόματο κιβώτιο του επαγγελματικού σας οχήματος.

Αυτόματο κιβώτιο: Μάθε τα 8 μυστικά που ξέρουν οι experts & δεν λένε

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022

Το αυτόματο κιβώτιο προσδίδει μεγάλη ευχρηστία, ειδικά κατά την κίνηση του οχήματος σε αστικό περιβάλλον. Μόνο που για το διατηρήσετε σε καλή κατάσταση, καθυστερώντας όσο γίνεται τη φυσιολογική φθορά του, πρέπει να γνωρίζετε τα «μυστικά» του. Δείτε 8 συμβουλές που μας δίνουν οι ειδικοί του χώρου για

Απόφυγε λάθη και άγχη και κέρδισε χρόνο και χρήμα, καταρρίπτοντας πέντε μύθους γύρω από τα λιπαντικά.

Καταρρίπτουμε 5 μύθους για τα λιπαντικά

Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2022

Βοηθούν όντως τα επιπλέον προσθετικά; Είναι επικίνδυνα τα συνθετικά; Γνωρίζεις τι σημαίνει το «W» στον κωδικό και τι δηλώνει το σκούρο χρώμα του λαδιού; Δες πόσα ξέρεις πραγματικά για τα λιπαντικά και άσε πίσω σου πέντε μύθους που τα αφορούν.

Συμβουλές για να εξασφαλίστε τη μακροζωία του πετρελαιοκινητήρα του οχήματός σας και μαζί του, την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Πώς γίνεται σωστά το service στους πετρελαιοκινητήρες

Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021

Τι πρέπει να προσέξετε ώστε ο πετρελαιοκινητήρας του επαγγελματικού σας οχήματος να παραμείνει για πάντα νέος; Ποια είναι τα μυστικά των μπεκ και της τουρμπίνας; Τι θα συμβεί αν φουλάρετε με νοθευμένο diesel; Αυτά και άλλα πολλά στο αφιέρωμά μας, για να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα, εξασφαλίζοντας την

Ειδικής φόρμουλας υλικά για χρήση με καύσιμα χαμηλής λιπαντικής ικανότητας.

To βελτιωτικό της Stanadyne από την Filippidis Turbodiesel

Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021

Το Stanadyne Performance Formula, είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές, επιπρόσθετα είναι σχεδιασμένο για όλα τα συστήματα ψεκασμού καυσίμου, εγκεκριμένο για κάθε τύπο αντλίας και μπεκ και επίσης είναι εγκεκριμένο από Κατασκευαστές Κινητήρων και Οχημάτων (OEMs).

Ο χειμώνας είναι προ των πυλών και το όχημά μας χρειάζεται επιπλέον φροντίδα. Δείτε τα πώς, τα πού και τα γιατί.

Χειμερινός Έλεγχος & φροντίδα οχήματος (+vid)

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, λένε, κάτι που ισχύει και για το επαγγελματικό όχημα, καθώς έτσι εξασφαλίζουμε τόσο την ασφάλειά μας όσο και ότι δεν θα μας αφήσει ξαφνικά, αναστατώνοντας τη λειτουργία της επιχείρησης αλλά και πληγώνοντας την τσέπη μας. Ας δούμε, λοιπόν, πώς πρέπει να προετοιμάσ

Τα βαθουλώματα μπορούν να επισκευαστούν με τη τεχνική του «P.D.R.», δίχως να χρειαστεί εκ νέου βαφή του αυτοκινήτου.

Ανανέωσε εύκολα και φθηνά το όχημά σου!

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021

Θες να διορθώσεις το χρώμα του επαγγελματικού σου οχήματος; Το αμάξωμα χρειάζεται μικροεπισκευές; Θάμπωσαν τα φανάρια και δεν βλέπεις τίποτα; Πρέπει επιτέλους να καθαρίσεις το σαλόνι; Δες γρήγορες, εύκολες και κυρίως φθηνές λύσεις για να ανακτήσει το αυτοκίνητό σου τη χαμένη του νιότη…

Σαμολαδάς ασφάλειες επαγγελματικών οχημάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Truck & Cargo Insurance στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η λύση για την ασφάλιση του φορτηγού σας

Σαμολαδάς ασφάλειες επαγγελματικών οχημάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2021

Σαμολαδάς ασφάλειες επαγγελματικών οχημάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ασφάλιση του επαγγελματικού οχήματος είναι πάντα μια πολύπλοκη και δύσκολη υπόθεση. Οι παράμετροι που πρέπει να λάβει υπόψιν του ο κάτοχος του επαγγελματικού είναι πολλές και τα "ψιλά" γράμματα των ασφαλιστήριων είναι αυτά που κάνουν

 Πως ένα SCANIA παραμένει μάχιμο;

Πως ένα SCANIA παραμένει μάχιμο;

Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021

Eίναι φτιαγμένα για τα δύσκολα. Δεν μασάνε, δεν κολάνε και βγάζουν αξιόπιστα την δουλειά καταπίνοντας ατελείωτα χιλιόμετρα κάθε μήνα, όλο τον χρόνο. Τι ζητάνε; Την προσοχή του "αφεντικού". Δηλαδή επιδέξια χέρια που ξέρουν και κάνουν την συντήρηση τους, στην ώρα της!

Η εταιρεία Πολάκης, λειτουργεί στην Αθήνα από το 1981, όπου κι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων επαγγελματιών χάρη στην ποικιλία των υπηρεσιών που προσφέρει, αλλά και στην ποιότητα των εργασιών.

4 δεκαετίες o ειδικός στην κατασκευή και επισκευή αμαξωμάτων!

Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021

Πρόκειται για έναν top expert στην κατασκευή και επισκευή αμαξωμάτων! Με εμπειρία που φτάνει τις τέσσερις δεκαετίες, προσφέρει μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων που ξεχωρίζουν από την ανώτερη ποιότητα κατασκευής, αλλά και την άριστη λειτουργία που προσφέρουν. Ο λόγος για την εταιρία Πολάκης Ζ.

Τα λιπαντικά JLM ανακοινώνουν βελτιωμένη φόρμουλα για το DPF ReGen Plus

Τα λιπαντικά JLM ανακοινώνουν βελτιωμένη φόρμουλα για το DPF ReGen Plus

Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021

Η JLM Lubricants ανακοίνωσε μια σημαντική βελτίωση στο εμβληματικό bestseller Diesel DPF ReGen Plus. Αυτό έρχεται σε ένα μήνα που έχει δει την μάρκα να προσθέτει τρία νέα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στην γκάμα της.