Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Μείωσε το κόστος του στόλου σου με τη βοήθεια της Skytrack

Μείωσε το κόστος του στόλου σου με τη βοήθεια της Skytrack

40.307 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2024)

H Skytrack, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Τηλεματικής και της Διαχείρισης Στόλου, σε βοηθάει να μειώσεις δραστικά το κόστος του επαγγελματικού στόλου σου και να αποφύγεις περιττά έξοδα.

ILEP
ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΙΚΕ

 
Μέσα από τις δυνατότητες  που παρέχει η πλατφόρμα GPRS,αλλά και μέσα από εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία, η Skytrack σου επιτρέπει να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου και να περιορίσεις τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησής σου, μεγιστοποιώντας το κέρδος.
 
Μέσα από την πλατφόρμα GPRS της Skytrack μπορείς να:

  1. Γνωρίζεις την τοποθεσία του στόλου σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας την ακεραιότητα των αγαθών σου και προστατεύοντας τα οχήματα από κλοπή.
  2. Αυτοματοποιήσεις διεργασίες και να απλοποιήσεις την ανάθεση εργασιών και καθηκόντων, μειώνοντας το κόστος λειτουργίας της επιχείρησής σου.
  3. Έχεις ολοκληρωμένη εικόνα των εργασιών service που έχουν γίνει στα οχήματά σου, αλλά και να προγραμματίσεις αποτελεσματικά τη συντήρησή τους, ώστε να αποφύγεις μελλοντικές βλάβες και περιττά έξοδα.
  4. Παρακολουθήσεις την οδηγική συμπεριφορά των επαγγελματιών σου (όρια ταχύτητας, απότομο ξεκίνημα και φρενάρισμα, λειτουργία ρελαντί, αυξημένες στροφές κινητήρα), να θέσεις όρια και να ενημερώνεσαι με ειδοποιήσεις για οποιαδήποτε υπέρβασή τους, εξοικονομώντας έτσι ως και 10% στην κατανάλωση καυσίμου.
  5. Μειώσεις την κλοπή καυσίμου με την έξυπνη τάπα της Skytrack, η οποία προσφέρει κλείδωμα, συνδέεται με την πλατφόρμα GPRSτης Skytrack και σε ειδοποιεί σε πραγματικό χρόνο για οποιαδήποτε προσπάθεια κλοπής καυσίμου.
  6. Έχεις ολοκληρωμένη εικόνα του κόστους του στόλου σου με τη Λειτουργία Ιστορικού, που κρατάει δεδομένα έως και τριών μηνών και σου επιτρέπει να παίρνεις έξυπνες αποφάσεις για την επιχείρησή σου.
 
Με την ευέλικτη πολιτική της Skytrack μπορείς να απολαμβάνεις όλα τα παραπάνω οφέλη και ακόμα περισσότερα χωρίς να δεσμεύεσαι με συμβόλαιο, πληρώνοντας απλώς μια μηνιαία συνδρομή.

Μάθε περισσότερα στο: https://skytrack.org/el/
ή τηλεφωνικά στο  210 2202603 και στο 2310 365067.