Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Skytrack GPRS: Το απόλυτο εργαλείο για τη διαχείριση στόλου

Skytrack GPRS: Το απόλυτο εργαλείο για τη διαχείριση στόλου

1.719 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2024)

Η Skytrack με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας στο χώρο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των σύγχρονων επαγγελματιών και προσφέρει την πιο μοντέρνα και ολοκληρωμένη λύση για την αποτελεσματική διαχείριση του στόλου σας.

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

Με τη χρήση της πλατφόρμας GPRS της Skytrack αποκτάτε τον απόλυτο έλεγχο των οχημάτων σας. Μπορείτε να παρακολουθείτε το στόλο σας σε πραγματικό χρόνο, με ένα κλικ, μέσω κινητού, υπολογιστή ή tablet και να ενημερώνεστε για οποιαδήποτε αλλαγή ή μεταβολή σας ενδιαφέρει με άμεσες ειδοποιήσεις.

Με το σύγχρονο σύστημα άμεσων ειδοποιήσεων της Skytrack, ενημερώνεστε για οποιαδήποτε προσπάθεια μη εξουσιοδοτημένης εκκίνησης του οχήματος, προσφέροντάς σας έτσι μέγιστη ασφάλεια.

Σας δίνεται, επίσης, η δυνατότητα να σχεδιάσετε διαδρομές και να αναθέσετε εργασίες και καθήκοντα στο λεπτό, χωρίς καθυστερήσεις, αναβολές και περιττές διαδικασίες, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα και βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της επιχείρησής σας.

Μέσω της πλατφόρμας έχετε πρόσβαση σε δεδομένα για τη χρήση των οχημάτων από τους οδηγούς (όπως υπέρβαση ορίου ταχύτητας, απότομο ξεκίνημα και φρενάρισμα, λειτουργία ρελαντί, αυξημένες στροφές κινητήρα) και ενημερώνεστε άμεσα για οποιαδήποτε υπέρβαση των προκαθορισμένων από εσάς ορίων, βελτιστοποιώντας την οδηγική συμπεριφορά και μειώνοντας τα κόστηλειτουργίας των οχημάτων.

Λαμβάνετε αναλυτικές αναφορές για τησυντήρηση των οχημάτων και προγραμματίζετε τα service και τις τεχνικές εργασίες εύκολα και γρήγορα, αποφεύγοντας επικείμενες και αναμενόμενες βλάβες, μειώνοντας το κόστος συντήρησης.

Αποκτάτε πλήρη εικόνα σχετικά με τη χρήση των οχημάτων σας με τη λήψη και αξιοποίηση αναλυτικών αναφορών ιστορικού σε βάθος χρόνου ως και τριών μηνών.
Τέλος, με την τεχνογνωσία της Skytrack αποκτάτε πρόσβαση σε πλήρως εξατομικευμένες λύσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες. Η έμπειρη ομάδα των προγραμματιστών της δημιουργεί καθημερινά λύσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας.
 
Ενημερωθείτε για τις ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης στόλου της Skytrack διαδικτυακά, στη διεύθυνση https://skytrack.org/el/ ή τηλεφωνικά στο  210 2202603 και στο 2310 365067.