Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Daf Service Πασχάλης εξειδικευμένο συνεργείο φορτηγών στον Ασπρόπυργο. Βασικό μέλημα της Daf Service Paschalis είναι η βελτίωση συνεχώς των υπηρεσιών και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών

Daf Service Πασχάλης εξειδικευμένο συνεργείο φορτηγών στον Ασπρόπυργο. Βασικό μέλημα της Daf Service Paschalis είναι η βελτίωση συνεχώς των υπηρεσιών και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών

Daf Service Πασχάλης εξειδικευμένο συνεργείο φορτηγών στον Ασπρόπυργο

15 277 Επισκέψεις στο άρθρο

Daf Service Πασχάλης εξειδικευμένο συνεργείο φορτηγών στον Ασπρόπυργο. Με ιστορία σχεδόν 35 ετών και καλή φήμη για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών συντήρησης & εξειδίκευση στα φορτηγά. Η Daf Service Paschalis !

Το συνεργείο DAF SERVICE PASCHALIS  με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής είναι επίσημος επισκευαστής της «ERGOTRAK AE» , έχει περάσει σε 2η γενιά και αποτελεί συνέχεια της επιχείρησης του κύριου «ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ», η οποία δραστηριοποιείται από το 1987 σε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής φορτηγών αυτοκινήτων καθώς και στην χονδρική πώληση ανταλλακτικών.

Κοινοποίησέ το »


Οι διάδοχοι της εταιρείας DAF  «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΙΣΚΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ» είναι άρτια καταρτισμένοι και με προσήλωση

Οι διάδοχοι της εταιρείας Daf Service Pashalis είναι άρτια καταρτισμένοι και με προσήλωση


Πλήρως εξοπλισμένος χώρος, σε εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 2.627 τ.μ. και κτιριακές εγκαταστάσεις 1.050 τ.μ., σύμφωνα με τα πρότυπα της ERGOTRAK  και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό για να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες όπως:
  • Υπηρεσίες service
  • Διαγνωστικός ηλεκτρονικός έλεγχος
  • Επισκευές κινητήρων-κιβωτίων ταχυτήτων Astronic και διαφορικών
  • Γνήσια ανταλλακτικά-αξεσουάρ DAF
  • Κινητό συνεργείο 24/7
 

Στόχος του συνεργείου DAF SERVICE PASCHALIS είναι:  

  • η βελτίωση συνεχώς των υπηρεσιών και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών
  • η εξυπηρέτηση στο δρόμο όταν αυτό κριθεί απαραίτητο, με το κατάλληλα εξοπλισμένο κινητό συνεργείο 
  • η καθοδήγηση για οδική βοήθεια οταν πρέπει το  όχημα να μεταφερθεί στον χώρο του συνεργείου

Οι διάδοχοι της εταιρείας DAF SERVICE PASCHALIS είναι άρτια καταρτισμένοι και με προσήλωση, αγωνίζονται καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την συνεχή ανοδική πορεία τους.