Βερούτης οδική βοήθεια στον Ασπρόπυργο. H εταιρεία του Στέφανου Βερούτη με έδρα την Αττική προσφέρει πανελλαδικά, όλο το 24ωρό, οδική βοήθεια. Η εξυπηρέρηση είναι άμεση και αρκεί μόνο ένα τηλεφωνό για

Βερούτης οδική βοήθεια στον Ασπρόπυργο. H εταιρεία του Στέφανου Βερούτη με έδρα την Αττική προσφέρει πανελλαδικά, όλο το 24ωρό, οδική βοήθεια. Η εξυπηρέρηση είναι άμεση και αρκεί μόνο ένα τηλεφωνό για αντιμετωπίσει κάθε έκτακτο περιστατικό σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομαδά.

Βερούτης οδική βοήθεια στον Ασπρόπυργο

3846 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/11/2021

Βερούτης οδική βοήθεια στον Ασπρόπυργο. H εταιρεία του Στέφανου Βερούτη με έδρα την Αττική προσφέρει πανελλαδικά, όλο το 24ωρό, οδική βοήθεια. Η εξυπηρέρηση είναι άμεση και αρκεί μόνο ένα τηλεφωνό για αντιμετωπίσει κάθε έκτακτο περιστατικό σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομαδά.

 

Κοινοποίησέ το »

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ 

H εταιρεία του Στέφανου Βερούτη με έδρα την Αττική προσφέρει πανελλαδικά, όλο το 24ωρό, οδική βοήθεια. Η εξυπηρέρηση είναι άμεση και αρκεί μόνο ένα τηλεφωνό για αντιμετωπίσει κάθε έκτακτο περιστατικό σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομαδά. Η γεωγραφική κάλυψη της εταιρείας είναι ευρύτατη και το σημαντικότερο είναι ότι όλα αυτά τα τα προσφέρει χωρίς συμβόλαιο. Η εταιρεία μεταφέρει άμεσα το όχημα σας στο συνεργείο που εσείς επιθυμείτε. Τέλος την ασφάλεια της μεταφοράς εγγυάται το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει ο κύριος Βερούτης.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουν την μεταφορά των παρακάτω:
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  • ΜΕΣΑΙΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ
  • ΜΙΝΙ BUS
  • TΡΟΧΟΣΠΙΤΩΝ
  • ΤΡΑΚΤΕΡ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Παράλληλα η εταιρεία του κυρίου Βερούτη αποτελεί μέρος του δικτύου της Carbon Off και δραστηριοποιείται στο "ξεκάπνισμα" κάθε τύπου οχημάτων . Διαθέτει χώρο όπου μπορούν να εξυπηρετηθούν όλων των ειδών τα μεγάλα οχήματα, με ειδικό εξοπλισμό για "τεράστιους" κινητήρες diesel. Τι είναι το "ξεκάπνισμα"; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τα οφέλη αυτής της διαδικασίας στο όχημα σας.

Πως κρατά τον κινητήρα του Επαγγελματικού του οχήματος, καθαρό. Πως αυτή η φροντίδα συνεπάγεται απόδοση στο καθημερινό έργο του (με ισχυρό κινητήρα που "δεν μασάει"). Πως όλο αυτό οδηγεί σε ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του. Πως εξοικονομεί (αφού ο κινητήρας  "δεν καίει" περιττά). Άρα τελικά πως βελτιώνει τα οικονομικά του αποτελέσματα.Μετά τον καθαρισμό ο κινητήρας "αναπνέει" πλέον σωστά και λαμβάνει πίσω την απόδοση που είχε χάσει με την πάροδο του χρόνου, αποκτώντας την ομαλή, οικονομική και υποδειγματική λειτουργία που είχε όταν ήταν καινούργιος.

Το μυστικό του επαγγελματία! Τώρα έχει όνομα. Carbon off!

ΑΝΘΡΑΚΑΣ & ΚΑΡΒΟΥΝΙΛΑ

 
Με την πάροδο του χρόνου, αναπτύσσονται στο εσωτερικό των κινητήρων εσωτερικής καύσης ανεπιθύμητες επικαθίσεις άνθρακα, οι οποίες συνθέτουν στρώματα ιζημάτων καρβουνίλας στρεβλώνοντας έτσι τα εργοστασιακά χαρακτηριστικά λειτουργίας τους.
Το αποτέλεσμα είναι να "βαραίνουν" τα κινούμενα μέρη τους, να περιορίζεται η ελεύθερη ροή του καύσιμου μείγματος και των καυσαερίων, μειώνοντας έτσι σταδιακά την απόδοση των κινητήρων και αυξάνοντας δραματικά την κατανάλωση καυσίμου.

Η Carbon Off σχεδίασε και παρουσίασε στην Ελλάδα την μέθοδο καθαρισμού κινητήρων από επικαθίσεις ιζημάτων άνθρακα, HHO Engine Carbon Cleaning System,  η οποία επιτυγχάνεται εύκολα, μέσα σε είκοσι έως σαράντα λεπτά της ώρας, με ελάχιστο κόστος, χωρίς λύσιμο του κινητήρα και χωρίς χημικά, με την χρήση ειδικών γεννητριών υψηλής τεχνολογίας (HHO Engine Carbon Cleaning Machines).
Είναι μία 100% Ελληνική εταιρία, που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, χωρίς καμία εξάρτηση από αλλοδαπές επιχειρήσεις. Πρωτοπορεί εξάγοντας τεχνογνωσία και εργασίες τους έχουν αναδημοσιευτεί σε περιοδικά και ιστοσελίδες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιούν καινοτόμο τεχνολογία με τελευταίας γενιάς πανίσχυρα μηχανήματα, εφοδιασμένα με μικροεπεξεργαστή για πλήρη ψηφιακό έλεγχο της διαδικασίας, δίνοντας άμεσα αισθητά αποτελέσματα μέσα σε λίγα λεπτά καθαρισμού. 
Είναι μία γρήγορη, ασφαλής και οικολογική μέθοδος καθαρισμού των βλαβερών ιζημάτων που συσσωρεύονται στο εσωτερικό των κινητήρων, κατάλληλη για όλους τους τύπους και είδη καυσίμου. Μετά τον καθαρισμό ο κινητήρας "αναπνέει" πλέον σωστά και λαμβάνει πίσω την απόδοση που είχε χάσει με την πάροδο του χρόνου, αποκτώντας την ομαλή, οικονομική και υποδειγματική λειτουργία που είχε όταν ήταν καινούργιος.

Η CarbonOff είναι από τις λίγες εταιρίες παγκοσμίως που διαθέτουν υψηλής ισχύος γεννήτριες Υδρογόνου ικανές να καθαρίσουν τον άνθρακα και την καρβουνίλα σε κινητήρες αυτοκινήτων.

Αποτελέσματα Καθαρισμού


Τα εξαιρετικά αποτελέσματα είναι άμεσα αισθητά μετά τον καθαρισμό της καρβουνίλας από το εσωτερικό του κινητήρα, κατά τα πρώτα λεπτά οδήγησης του οχήματος.
 
Γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι ο κινητήρας πλέον "ανασαίνει" καλύτερα, ξαναβρίσκει την χαμένη του ισχύ, το ρελαντί του γίνεται πιο σταθερό, εξαφανίζονται τα "ρεταρίσματα"  και μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου. Τα καυσαέρια μειώνονται δραματικά, προστατεύοντας έτσι το περιβάλλον αλλά και την δική μας υγεία, όπως και την υγεία των παιδιών και των λοιπών ανθρώπων που έρχονται σε επαφή με το όχημα. Η κατανάλωση καυσίμου μειώνεται έως και 15% και ο κινητήρας κινδυνεύει λιγότερο να παρουσιάσει κάποια σημαντική ζημιά στα ζωτικά του εξαρτήματα.

Επιπρόσθετα παρατηρείται η επαναφορά της δύναμης και της απόδοσης του οχήματος και γενικότερα η ομαλότερη λειτουργία του, χαμηλότερες εκπομπές καυσαερίων, υψηλή απόδοση, οικονομία καυσίμων και αποφυγή ζημιών και δαπανηρών επισκευών.

Με αγάπη για το αυτοκίνητο και την υψηλή τεχνολογία, επιλέγουν προσεκτικά τους συνεργάτες τους, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για το ξεκαρβούνιασμα και τον καθαρισμό του εσωτερικού των κινητήρων εσωτερικής καύσης κάθε είδους οχημάτων από τις βλαβερές επικαθίσεις ιζημάτων άνθρακα (κάπνας και καρβουνίλας).


Χρησιμοποιούν καινοτόμο τεχνολογία με τελευταίας γενιάς πανίσχυρα μηχανήματα, εφοδιασμένα με μικροεπεξεργαστή για πλήρη ψηφιακό έλεγχο της διαδικασίας, δίνοντας άμεσα αισθητά αποτελέσματα μέσα σε λίγα λεπτά καθαρισμού.
 

Η διαδικασία καθαρισμού

Ο καθαρισμός του άνθρακα ή ξεκαρβούνιασμα των κινητήρων επιτυγχάνεται με την χρήση υψηλής τεχνολογίας γεννητριών Υδρογόνου, οι οποίες παράγουν Υδρογόνο και Οξυγόνο (HHO - οξυυδρογόνο) από καθαρό νερό με την μέθοδο της ηλεκτρόλυσης, διοχετεύοντας τα παράγωγα αέρια στην εισαγωγή του κινητήρα για όσην ώρα διαρκεί ο καθαρισμός.

Για την παραγωγή του Υδρογόνου χρησιμοποιείται μόνο καθαρό ΝΕΡΟ και κανένα άλλο υγρό, πρόσθετο ή χημική ουσία. Όλη η διαδικασία ελέγχεται ηλεκτρονικά από υπολογιστή και ειδικούς ασύρματους αισθητήρες που συνδέονται στο όχημα.

Υπάρχουν διαφορετικής ισχύος γεννήτριες, με διαφορετική παροχή Υδρογόνου l/h, ανάλογα του κυβισμού του κινητήρα που θέλουμε να καθαρίσουμε. 

Η CarbonOff είναι από τις λίγες εταιρίες παγκοσμίως που διαθέτουν υψηλής ισχύος γεννήτριες Υδρογόνου ικανές να καθαρίσουν τον άνθρακα και την καρβουνίλα σε κινητήρες αυτοκινήτων όλων των τύπων και χωρητικότητας, όπως και σε κινητήρες βαρέων οχημάτων και σκαφών έως και 30.000 cc.


Ξεκάπνισμα Βαρέων οχημάτων.

Σε όλα τα μηχανήματα τους  γίνεται τακτική συντήρηση σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας του συστήματος διασφάλισης ποιότητας που έχουν υιοθετήσει και παράλληλα ελέγχονται με τηλεμετρία καθ όλη τη διάρκεια λειτουργίας τους για τη διασφάλιση της σταθερότητας στην λειτουργία και στην απόδοσή τους.

 

Κοινοποίησέ το »